Pyydä tarjous

Teknisissä Mediva-paneeleissa käytettävyys yhdistyy tyylikkyyteen

Digipalvelut
18.03.2022 | Sosiaali- ja kuntatalous

Vuodeosastojen huoneiden teknisten paneelien on täytettävä laajat tekniset vaatimukset ja varustelutasot, ja niiden on oltava käyttäjäystävälliset niin hoitajien, kuin potilaidenkin näkökulmasta. Tämän lisäksi toivotaan potilashuoneilta usein rauhoittavaa ja tyylikästä tunnelmaa.

Tätä on haettu myös Joutsan SAKUKOn Tammikuussa valmistuvassa saneerauksessa.

”Valitsin kohteeseen Mediva-paneelin, koska mielestäni sen muotoilu on pehmeä ja miellyttävä kuitenkin menettämättä käyttäjäystävällisyyttä”, toteaa Arkkitehtipalvelu Oy:n Ari Koivula.

Kohteen sähkösuunnittelusta vastaavalla SSVP Oy:llä on hyviä kokemuksia Mediva paneeleista jo kohteen edellisessä vaiheessa.

”Vaikka meille on tärkeintä paneelien tekniset ominaisuudet, on ulkonäöllä myös merkitystä. Mediva-paneelissa yhdistyy hienosti tekninen joustavuus ja käyttömukavuus”, urakoitsija Rakennus Auvinen Oy:n vastaava työnjohtaja Jukka Riikonen kertoo

”Valmiiksi varustellut tekniset paneelit ovat todella helppoja asentaa. Mediva-paneelit toimitettiin huonenumeroituina juuri oikeaan aikaan ja nyt niitä liitetään sähkö- ja kaasuverkkoon. Kaikki on valmiiksi johdotettua, putkitettua ja koeponnistettua, jolloin asentaminen on suoraviivaista.”

Yhden Euroopan suurimman sairaala ja hoivaympäristöön erikoistuneen, ranskalaisen TLV:n teknisiä paneeleja ja valaisimia Suomessa edustaa Decocare Oy. Valmistajan laajan valikoiman tuotteita on Suomessa ollut käytössä jo vuodesta 2006.

Mediva-paneeliin ja muihin sairaala- ja hoivaympäristöön suunniteltuihin tuotekokonaisuuksiin voi tutustua lisää nettisivustolla decocare.fi / tel. 044 244 9531.