Uusperheneuvojakoulutus

Facebook
05.05.2022 | Sosiaali- ja kuntatalous

Suomen Uusperheiden Liitto on vuodesta 1996 kehittänyt ja tuottanut palveluja uusperheille ja uusperheitä työssään kohtaaville ammattilaisille. Ammattilaisille suunnattu Uusperheneuvojakoulutus™ käynnistyy elokuussa 20. kertaa. Uusperheneuvojiksi on koulutettu kaiken kaikkiaan jo yli 300 oman alansa ammattilaista.

Uusperheneuvojakoulutus™ (30 op) on suunnattu sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään uusperheitä. Koulutuksen tavoitteena on lisätä työntekijöiden valmiuksia kohdata työssään uusperheitä, syventää ymmärrystä erilaisista perhemalleista ja kehittää vuorovaikutustaitoja. Koulutus tarjoaa uusimman tutkimustiedon lisäksi syvempää ymmärrystä monimuotoisten uusperheiden erityiskysymyksistä sekä konkreettisen työkalupakin perheiden kanssa työskentelyyn.

Vuoden mittainen Uusperheneuvojakoulutus™ on ammatillinen täydennyskoulutus, joka koostuu 22 opetuspäivästä sekä itsenäisistä tehtävistä. Prosessikoulutuksessa käytetään psykodraaman ja sosiodraaman oppimisprosesseja ohjaavia menetelmiä. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohella. Koulutuksessa saat mahdollisuuden tehdä lopputyösi esimerkiksi oman työkenttäsi näkökulmasta tai työnantajasi räätälöityihin tarpeisiin.

Pääkouluttajina toimivat psykoterapeutti, työnohjaaja Kirsi Heikinheimo ja KT, psykodraamaohjaaja Eeva Riutamaa. Koulutuksen lähipäivät järjestetään Helsingissä. Koulutus järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Hae nyt: www.uusperheneuvoja.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä