Camtronic Oy – uusilla investoinneilla lisäpotkua tuotantoon

Camtronic tarjoaa laadukkaimmat koneistustuotteet protoista suuriin sarjoihin.
Camtronic tarjoaa laadukkaimmat koneistustuotteet protoista suuriin sarjoihin.
11.11.2022 | Teollisuus

Camtronic Oy jatkaa koneinvestointejaan ja laajentaa uusinta FMS-järjestelmäänsä kahdella koneistuskeskuksella. Noin miljoonan euron investointi lisää entisestään tuotantoa, joustavuutta, tehokkuutta ja toimitusvarmuutta.

- Lokakuussa käyttöön otettu kokonaisuus käsittää neljä vaakakaraista koneistuskeskusta ja 44 palettipaikkaa. Samalla se on jatkoa viime syksynä tehdylle investoinnille, jonka käyttöönotto ja hyödyt osoittautuivat arvioitua positiivisemmiksi, kertoo Camtronic Oy:n myyntipäällikkö Sauli Korkiakoski ja jatkaa:

- Uuden FMS-järjestelmän ansiosta Camtronicilla on saatu vauhditettua tilausten läpimenoa. Koneilla pystytään ajamaan miehittämättömiä työvuoroja, mikä tuo lisää valmistustunteja ja sitä kautta nopeampia toimitusaikoja.

- Koska kyseessä on jo olemassa olevan linjan laajennus, käyttöönottovaihe oli huomattavasti nopeampi kuin edellisellä kerralla. Laitteet saatiin käyttökuntoon viikossa ja parhaillaan on menossa uusien töiden sisäänajo ja käyntiasteen nostaminen vaiheittain. Uusilla koneilla voidaan myös valmistaa samoja töitä kuin aikaisemmalla järjestelmällä.

Annamme asiantuntemuksemme asiakkaamme käyttöön, jotta koneistus tulisi suoritettua mahdollisimman tehokkaasti. Olemme koneistuksen stressitön kumppani.

Toimintaa kehitetään pitkällä tähtäimellä

- Joulukuussa saamme vielä vahvistusta sorvauspuolelle, kun Konepajamessuilla esillä oleva kone toimitetaan meille jo tyhjäksi raivatulle paikalle muiden sorvien joukkoon. Siitä kerromme lisää, kun saamme laitteen toimintakuntoon.

Näiden investointien myötä meillä on vuoden loppuun mennessä kaikkiaan 23 koneistuskeskusta ja 6 sorvia, sanoo Korkiakoski.

- Tällä hetkellä työllistämme noin 50 henkilöä ja investointien ansiosta Camtronicille syntyy arviolta 3–5 uutta työpaikkaa. Elokuussa päättyneen tilikauden liikevaihto oli ennätyksellinen 6,2 milj. € ja alkaneelle tilikaudelle kunnianhimoinen tavoite on 7 milj. €, joten vapaata kapasiteettia on tarjolla niin vanhoille kuin uusillekin asiakkaille.

- Jatkuvan prosessien kehittämisen ja investointien kautta viestitämme samalla asiakkaillemme ja verkostollemme, että toimintaamme laadukkaiden koneistuspalveluiden tuottajana ja hyvänä työnantajana voi luottaa jatkossakin, korostaa Korkiakoski.

Camtronic Oy on myös Pohjanmaan Teollisuus 2022 -messuilla. Sauli Korkiakosken ja Pauli Puroilan löydätte osastolta A400. Tervetuloa!

www.camtronic.net

Facebook

LinkedIn

Camtronic Oy on vuonna 2001 perustettu hienomekaniikan suunnittelu-, koneistus-, kokoonpano- ja alihankintapalveluja tarjoava yritys. Asiakkaita palvellaan kattavasti koko Suomen alueella ja heidän kauttaan yrityksen tuotteita on globaalisti käytössä. Kotipaikka sijaitsee Ylivieskassa.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä