JP-Konepaja Oy = joustavan palvelun konepaja

Facebook
11.04.2022 | Teollisuus

JP-Konepaja toteuttaa monipuolisia toimeksiantoja teollisuusyrityksille ja ne voivat liittyä joko korjausinvestointeihin tai uudiskohteisiin. Tuotteet valmistetaan asiakkaan suunnitelmien ja toiveiden mukaisesti, jonka jälkeen ne asennetaan kohteeseen, usein hyvinkin nopealla aikataululla.

– Olemme mukana korjausinvestoinneissa, jotka voivat käsittää esim. hoitotasojen ja kaiteiden uusintoja tai kohteiden turvallistamista. Uudisrakennuspuolella olemme mukana aika usein energiateollisuuden kohteissa, joihin toimitetaan mm. haponkestäviä tuotteita, toimitusjohtaja Vesa Rinne kertoo.

JP-konepaja toimii pääasiassa Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla, mutta kohteita on toteutettu jonkin verran myös Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla. Lähiaikoina yritys on toteuttanut teräsrakenteita mm. Helsingin rautatieasemalla sijaitsevaan Scandic Grand Central Helsinkiin.

– Kyseessä oli museoviraston valvoma kohde ja Eliel Saarisen suunnittelema hotelli, joten rakenteet oli tehtävä tuon ajan hengen mukaisesti. Olemme valmistaneet teräsrakenteita myös mm. Harjavallan teollisuuspuistoon, Tahkoluodon kaasuterminaaliin sekä Nokian kirjasto- ja kulttuurikeskukseen, Rinne mainitsee muutamia referenssikohteita.

Joustava ja nopea alihankintakonepaja

JP-Konepaja on panostanut Rinteen mukaan tuotannon laatujärjestelmiin sekä henkilökunnan pätevöintiin, joihin ovat liittyneet mm. menetelmäkokeet laaja-alaisesti.

– Meillä hyvin kattava sertifiointi kantaviin teräsrakenteisiin liittyen, joiden osalta sertifiointimme kattaa toteutusluokat 1–4. Pätevyytemme ansiosta asiakkaamme saavat kauttamme laadukkaat teräsrakenteet hyvinkin vaativiin kohteisiin. Kauttamme saa kaikki rakennusten raskaammat teräsrakenteet.

Laaja materiaalivarasto varmistaa nopeat toimitukset

– Meillä on aika iso materiaalivarasto, joten pystymme toteuttamaan tilaukset aika lyhyelläkin aikataululla. Me myös myymme mustia ja haponkestäviä teräksiä sekä erilaisia alumiineja.

35 vuoden kokemuksella

Porin Uudenniityn teollisuusalueella toimiva JP-Konepaja Oy valmistaa tilaustyönä asiakkaan tarpeiden mukaiset ratkaisut mm. laiva-, rakennus- ja prosessiteollisuudelle. Vuonna 1987 aloittaneen yrityksen toiminnan pääperiaate on tarjota kokonaisvaltaista joustavaa palvelua aina suunnittelusta valmistukseen sekä asennukseen saakka.

Isommissa toimituksissa JP-Konepaja toimii yhdessä yritysverkostonsa kanssa, jonka kautta varmistetaan toimitusaikojen pitävyys. Yhtiön tuotantolaitokselta on hyvät maantieyhteydet kaikkialle Suomeen.

www.jp-konepaja.fi
Nyrhintie 8, 28760 PORI
044 365 8001

Joustavan Palvelun Konepaja

  • teräsrakenteet
  • leikkaus- ja sahauspalvelu
  • valmistus-, kokoonpano- sekä asennustyöt
  • sertifioitu CE-merkintäoikeus (EXC1-4)

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä