KylttiDirect – Pohjoismaiden johtava kylttivalmistaja

KylttiDirect valmistaa ja toimittaa kyltit nopeasti.
KylttiDirect valmistaa ja toimittaa kyltit nopeasti.
16.04.2024 | Teollisuus, Yrityselämässä tapahtuu

KylttiDirect on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Euroopan johtavista kylttien ja merkintöjen toimittajista. Yritys tarjoaa täysin räätälöitävissä olevia kylttejä, merkintöjä ja tarroja, jotka vastaavat sähkö- ja talotekniikka-alan sekä muiden teollisuuden alojen tarpeisiin.

Yrityksen tarina alkoi vuonna 1998, kun sähköasentaja Stefan Gustafsson perusti KylttiDirectin emoyhtiön Ruotsin Blidössä. Visio oli yksinkertainen: helpottaa kylttien tilaamista tarjoamalla asiakkaille mahdollisuuden tehdä tilauksia suoraan verkossa käyttäen yrityksen kehittämää online-työkalua. Tämä mahdollisti asiakkaille entistä nopeamman ja vaivattomamman tilausprosessin.

Nykyään yritys toimii useissa Euroopan maissa, ja nykyaikaiset tuotantolaitokset mahdollistavat suuret tuotantomäärät ja nopeat toimitukset kaikkialle Eurooppaan.

– Olemme tyytyväisiä siihen, että olemme voineet todistaa tasaista kasvua eri Euroopan markkinoilla, myös Suomessa. Tavoitteenamme on vahvistaa markkinaosuuttamme koko Euroopassa, sanoo yrityksen toimitusjohtaja Michael Kissmann.

Michael Kissmann

Räätälöidyt kyltit nopeasti ja vaivattomasti

KylttiDirectin menestys pohjautuu yhtiön sitoumukseen valmistaa laadukkaita tuotteita ja taata nopeat toimitusajat. Yritys valmistaa kaikki kyltit, merkinnät ja tarrat tilaustyönä, mikä mahdollistaa tuotteiden räätälöinnin asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Yksi KylttiDirectin suosituimmista tuotteista ovat kaiverretut muovikyltit, jotka tarjoavat kestävän ja tyylikkään vaihtoehdon erilaisiin merkintätarpeisiin. Lisäksi yritys valmistaa kaapelimerkinnät useissa eri materiaaleissa sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetut metallikyltit kovaan kulutukseen ja vaativiin olosuhteisiin. Valikoimaan kuuluu myös kevyet mutta kestävät alumiinikyltit, joita valmistetaan kahdella eri painotekniikalla.

Tuotteet soveltuvat monille eri toimialoille, kuten sähköurakointiin, talotekniikkaan, tuotantolaitoksiin, teollisuuteen ja rakennusautomaatioon.

Innovatiivinen tilausjärjestelmä

KylttiDirect tarjoaa innovatiivisen online-työkalun, joka tekee kylttien suunnittelusta ja tilaamisesta vaivatonta ja joustavaa. Helppokäyttöisen työkalun avulla asiakkaat voivat luoda täysin räätälöidyt kyltit suoraan selaimessa ilman erillisiä ohjelmistoja tai asennuksia.

Asiakkaat voivat valita erilaisista materiaaleista, mitoista, väreistä ja fonteista tarpeisiinsa ja brändiinsä parhaiten sopivat. Lisäksi työkalu mahdollistaa graafisten elementtien, kuten yrityksen logojen, kuvien, QR-koodien ja muiden symbolien lisäämisen kyltteihin.

Voimakas kasvu Euroopassa

KylttiDirectin tulevaisuus näyttää lupaavalta, sillä yritys jatkaa kasvuaan ja laajentumistaan Euroopassa. KylttiDirectilla on kaksi tuotantolaitosta Ruotsissa, ja Norrtälje on valittu päätoimipaikaksi sen strategisen sijainnin ja miellyttävän asuinympäristön vuoksi. Lisäksi yrityksellä on tehdas Saksassa vastatakseen Euroopan kasvavaan kysyntään.

– Investoimme jatkuvasti tuotekehitykseen ja teknologian hyödyntämiseen parantaaksemme asiakkaan kokemusta ja laajentaaksemme tuotevalikoimaamme. Haluamme olla luotettava kumppani sekä pienille yrityksille että suurille organisaatioille ja tarjota heille parhaat mahdolliset ratkaisut heidän tarpeisiinsa, toteaa Kissmann.

www.kylttidirect.fi | 040 194 6485 | [email protected]

Facebook | YouTube | Instagram

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä