Pyydä tarjous

Laakerit ja voimansiirtotuotteet kaikkiin tarpeisiin Laakeri-Center Oy:ltä

Laakeri-Centerin keskusvarastolla Hollolassa on varastoituna yli 52 000 nimikettä.
Laakeri-Centerin keskusvarastolla Hollolassa on varastoituna yli 52 000 nimikettä.
16.09.2023 | Teollisuus

– Olemme laakereiden, voimansiirron, tiivisteiden ja työkalujen erikoisliike, joka maahantuo itse lähes kaikki myymänsä tuotteet, kiteyttää Laakeri-Center Oy:n toimitusjohtaja Timo Kivistö.

Yli 30 vuoden kokemuksella

Hallituksen puheenjohtaja ja yrityksen perustaja Rolf Wickman kertoo, että vuonna 1992 perustettua Laakeri-Centeriä ajavat eteenpäin edelleen samat tavoitteet kuin yli 30 vuotta sitten.

– Pyrimme jatkuvasti tehostamaan toimituskykyämme, kehittämään osaamistamme ja laajentamaan tarjontaamme. Tässä meitä ohjaa asiakaskuntamme ja heidän tarpeensa.

Laakeri-Centerin asiakaskunta voidaan jakaa kolmeen sektoriin: OEM-asiakkaat, varaosa-asiakkaat ja jälleenmyyjät. Laakeri-Center palvelee niin suomalaista suurteollisuutta kuin pieniä teollisuusyrityksiä. Valmistavan teollisuuden lisäksi kunnossapidon yritykset ovat merkittävä asiakassegmentti.

Laakeri-Center pyrkii pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Useiden asiakkaidensa kanssa Laakeri-Center on taivaltanut yhtä matkaa jo kauan, 1990-luvun alkupuolelta saakka.

Asiakkaat arvostavat toimivaa logistiikkaa

Laakeri-Centerin Hollolan toimipisteen yhteydessä toimii mittava keskusvarasto, jonka keskeinen sijainti hyvien yhteyksien varrella mahdollistaa nopeat toimitukset asiakkaille ja Laakeri-Centerin toimipisteisiin muualle Suomeen. Keskusvarastossa on yli 52 000 nimekettä.

Hollolan toimipisteen ja keskusvaraston lisäksi Laakeri-Centerillä on toimipisteet Tampereella, Turussa, Vaasassa, Kotkassa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Helsingissä sijaitsee yhtiön pääkonttori ja pääkaupunkiseudun asiakkaita palveleva toimipiste. Seinäjoella ja Jämsässä toimii myyntikonttorit.

Laakeri-Centerin keskeinen vahvuus on logistiikkaketjun hallinta. Sujuvaksi hiottu logistiikka kuljettaa tilatut tuotteet suoraan asiakkaan luokse. Laakeri-Center toimittaa tuotteita 24/7. Logistiikkaratkaisut räätälöidään asiakaskohtaisesti.

Asiakkaiden tarpeet ennakoimalla Laakeri-Center varmistaa oikea-aikaiset toimitukset, joten asiakas saa tilaamansa laakerit ja voimansiirtotuotteet juuri silloin, kun niitä tarvitaan. Näin asiakkaan ei tarvitse investoida omaan varastoon tai logistiikkaan, vaan hän saa keskittyä omaan ydintoimintaansa.

Laatutuotteita vaativille asiakkaille

Laakeri-Centerin valikoiman muodostavat kansainvälisesti tunnettujen isojen valmistajien laatutuotteet. Osa päämiehistä ja brändeistä, kuten IBC-, FYH- ja McGill-laakerit, ovat olleet Laakeri-Centerin mukana jo yrityksen perustamisen ajoista saakka. Tarjonta täydentyi Schaefflerin INA- ja FAG-tuotemerkeillä, ja myöhemmin on lukuisia muitakin merkkejä liittynyt valikoimaan, mm. NTN-SNR.

Vakiolaakereiden ohella Laakeri-Center tarjoaa mm. lineaarituotteet, liukulaakerit, neulalaakerit laakeripesät tarvikkeineen ja niin edelleen. Tuoteryhmien lista on pitkä.

– Tarjoamme kaikki standardituotesarjat ja lisäksi kattavan valikoiman erikoistuotteita, kuten tarkkuus- ja karalaakereita. Tuotteiden skaala on meillä ainutlaatuisen laaja, Kivistö kertoo.

Laakereiden ja voimansiirtotuotteiden lisäksi valikoimassa on myös Feston pneumatiikkatuotteita.

Laakeri-Center kokoaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyt Benzlers-vaihdemoottorit. Tarvittavat komponentit löytyvät omasta varastosta.

Laakeri-Centerillä toimii myös lineaarijohteiden ja -akseleiden katkaisupalvelu, joka katkaisee tuotteet asiakkaan haluamaan mittaan.

Teknisen Kaupan Liiton viimeisimmässä asiakastyytyväisyystutkimuksessa Laakeri-Center sai asiakkailta oman toimialansa parhaan palautteen ja kaikista tutkituista 700 yrityksestä toiseksi parhaan tuloksen asiakaskokemusindeksissä.

Osaamisella ongelmat ratkeavat

Yksi Laakeri-Centerin valteista on osaava henkilökunta. Työntekijät ovat paitsi ammattitaitoisia myös kokeneita. Yhteenlaskettua työkokemusta on kertynyt reilusti yli 600 vuotta.

Laakeri-Center on asiantuntijatalo, jonka ammattilaiset tuntevat tuotteet, toimialan ja asiakkaat.

– Olemme pitäneet kiinni hyvästä tavoitettavuudesta. Meiltä saa aina henkilön kiinni, kun yhteyttä ottaa, mainitsee Timo Kivistö.

Asiakaslähtöisyys, laaja valikoima ja henkilöstön tietotaito yhdistyvät ratkaisukeskeiseksi palveluksi. Laakeri-Center pystyy tarjoamaan laajan tuotevalikoiman asiakkaiden laakerointiongelmiin.

– Tuotevalikoimamme on jatkuvasti laajentunut. Esimerkiksi lineaarituotteiden valikoima on kasvanut merkittävästi, ja myös voimansiirron tarjontamme on vahvistunut. Uusilla tuoteryhmillä ja päämiehillä olemme täydentäneet jo ennestään vankkaa tarjontaamme esimerkiksi kunnossapidon tarpeisiin. On asiakkaan kannalta vaivatonta, kun yksi taho pystyy toimittamaan kaikki tarvittavat tuotteet ja tutut tuotemerkit, Timo Kivistö kertoo.

Tavataan messuilla!

Laakeri-Centerin ständi on tuttu näky messutapahtumissa. Alihankinta 2023 -tapahtumassa Tampereella 26.–28.9.2023 yhtiön edustajat ovat osastolla E 821.

– Tervetuloa siellä ja muissakin tapahtumissa juttelemaan ja tutustumaan Laakeri-Centerin tarjoamiin ratkaisuihin, toivottavat Rolf Wickman ja Timo Kivistö.

www.laakeri-center.fi

[email protected]

Valtakunnallinen puhelinmyynti 010 3466 690 (klo 8.00–16:30)

HELSINKI, Laippatie 7
Puh. 010 3466 690

HOLLOLA, Tiiriskankaantie 4
Puh. 020 1113 610

TAMPERE, Nuutisarankatu 14 A
Puh. 010 3466 699

TURKU, Harmokatu 3
Puh. 010 4006 710

VAASA, Silmukkatie 21
Puh. 020 7559 570

KOTKA, Kyyhkylänkuja 2
Puh. 05 260 7000

JYVÄSKYLÄ, Vasarakatu 9
Puh. 020 111 3660

KUOPIO, Suvannontie 7
Puh. 020 1113 670

Toimipaikat avoinna arkisin klo 8.00–16.30