Pyydä tarjous

Laakerit ja voimansiirtotuotteet kaikkiin tarpeisiin

Digipalvelut
17.05.2022 | Teollisuus

Laakeri-Center Oy on vuonna 1992 perustettu korkealaatuisten laakereiden ja voimansiirtotuotteiden maahantuontiin, varastointiin ja myyntiin erikoistunut yritys.

– Olemme laakereiden, voimansiirron, tiivisteiden ja työkalujen erikoisliike, joka maahantuo itse lähes kaikki myymänsä tuotteet, kiteyttää toimitusjohtaja Timo Kivistö.

Laatutuotteita vaativille asiakkaille

Laakeri-Centerin valikoiman muodostavat kansainvälisesti tunnettujen isojen valmistajien laatutuotteet. Osa päämiehistä ja brändeistä, kuten IBC-laakerit, ovat olleet Laakeri-Centerin mukana jo yrityksen perustamisen ajoista saakka. Tarjonta täydentyi Schaefflerin INA- ja FAG-tuotemerkeillä, ja myöhemmin on lukuisia muitakin merkkejä liittynyt valikoimaan.

Vakiolaakereiden ohella Laakeri-Center tarjoaa mm. lineaarituotteet, liukulaakerit, neulalaakerit laakeripesät tarvikkeineen ja niin edelleen. Tuoteryhmien lista on pitkä.

– Meiltä löytyy kaikki standardituotesarjat ja lisäksi kattava valikoima erikoistuotteita, kuten tarkkuus- ja karalaakereita. Valikoima on Suomessa ainutlaatuisen laaja, Hollolan päävarastossa on yli 52 000 erilaista tuotenimikettä, Kivistö kertoo.

Laakereiden ja voimansiirtotuotteiden tarjonnan lisäksi Laakeri-Center kokoaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyt Benzlers-vaihdemoottorit. Tarvittavat komponentit löytyvät omasta varastosta.

Laakeri-Centerillä toimii myös lineaarijohteiden ja -akseleiden katkaisupalvelu, joka katkaisee tuotteet asiakkaan haluamaan mittaan.

30 vuoden kokemuksella

Hallituksen puheenjohtaja Rolf Wickman kertoo, että tasakymmeniä viettävää Laakeri-Centeriä ajavat eteenpäin edelleen samat tavoitteet kuin 30 vuotta sitten.

– Pyrimme jatkuvasti tehostamaan toimituskykyämme, kehittämään osaamistamme ja laajentamaan tarjontaamme. Tässä meitä ohjaa asiakaskuntamme ja heidän tarpeensa.

Laakeri-Centerin asiakaskunta voidaan jakaa kolmeen sektoriin: OEM-asiakkaat, varaosa-asiakkaat ja jälleenmyyjät. Laakeri-Center palvelee niin suomalaista suurteollisuutta kuin pieniä teollisuusyrityksiä. Valmistavan teollisuuden lisäksi kunnossapidon yritykset ovat merkittävä asiakassegmentti. Useiden asiakkaidensa kanssa Laakeri-Center on taivaltanut yhtä matkaa jo kauan, 1990-luvun alkupuolelta saakka.

Laakeri-Centerin keskusvarastolla Hollolassa on varastoituna yli 52 000 nimikettä.

Asiakkaat arvostavat toimivaa logistiikkaa

Helsingissä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi Laakeri-Centerillä on toimipisteitä varastoineen Hollolassa (päävarasto), Tampereella, Turussa, Vaasassa, Kotkassa, Jyväskylässä ja Kuopiossa sekä myyntikonttorit Jämsässä ja Seinäjoella.

Laakeri-Centerin keskeinen vahvuus on logistiikkaketjun hallinta. Sujuvaksi hiottu logistiikka kuljettaa tilatut tuotteet suoraan asiakkaan toimipisteeseen. Laakeri-Center toimittaa tuotteita 24/7. Logistiikkaratkaisut räätälöidään asiakaskohtaisesti.

Asiakkaiden tarpeet ennakoimalla Laakeri-Center varmistaa oikea-aikaiset toimitukset, joten asiakas saa tilaamansa laakerit ja voimansiirtotuotteet juuri silloin, kun niitä tarvitaan. Näin asiakkaan ei tarvitse investoida omaan varastoon tai logistiikkaan, vaan hän saa keskittyä omaan ydintoimintaansa.

Osaamisella ongelmat ratkeavat

Yksi Laakeri-Centerin valteista on osaava henkilökunta. Työntekijät ovat paitsi ammattitaitoisia myös kokeneita. Laakeri-Center on asiantuntijatalo, jonka ammattilaiset tuntevat tuotteet, toimialan ja asiakkaat.

– Olemme pitäneet kiinni hyvästä tavoitettavuudesta. Meiltä saa aina henkilön kiinni, kun yhteyttä ottaa, mainitsee Timo Kivistö.

Asiakaslähtöisyys, laaja valikoima ja henkilöstön tietotaito yhdistyvät ratkaisukeskeiseksi palveluksi. Laakeri-Center pystyy tarjoamaan oivaltavia ratkaisuja asiakkaiden laakerointiongelmiin.

– Tuotevalikoimamme on jatkuvasti laajentunut. Esimerkiksi lineaarituotteiden valikoima on kasvanut merkittävästi, ja myös voimansiirron tarjontamme on vahvistunut. Uusilla tuoteryhmillä ja päämiehillä olemme täydentäneet jo ennestään vankkaa tarjontaamme esimerkiksi kunnossapidon tarpeisiin. On asiakkaan kannalta vaivatonta, kun yksi taho pystyy toimittamaan kaikki tarvittavat tuotteet ja tutut tuotemerkit, Timo Kivistö kertoo.

Teknisen Kaupan Liitto, johon Laakeri-Centerkin kuuluu, teki äskettäin asiakastyytyväisyystutkimuksen.

– Omalla toimialallamme saimme asiakkailta parhaan palautteen. Kaikille tutkituille 700 yritykselle lasketun asiakaskokemusindeksin mukaan saimme toiseksi parhaan tuloksen, joten hieman on vielä varaa parantaa, Kivistö hymyilee.

Tavataan messuilla!

Laakeri-Centerin ständi on tuttu näky messutapahtumissa. Pohjoinen Teollisuus -messuilla 18.–19.5.2022 yhtiön edustajat ovat osastolla 116.

– Tervetuloa siellä ja muissakin tapahtumissa juttelemaan ja tutustumaan Laakeri-Centerin tarjoamiin ratkaisuihin, toivottavat Rolf Wickman ja Timo Kivistö.

www.laakeri-center.fi

[email protected]

HELSINKI, puh. 010 3466 690

HOLLOLA, puh. 020 1113 610

TAMPERE, puh. 010 3466 699

TURKU, puh. 010 4006 710

VAASA, puh. 020 7559 570

KOTKA, puh. 05 260 7000

JYVÄSKYLÄ, puh. 020 111 3660

KUOPIO, puh. 020 1113 670

Muita uutisia