Monipuolista koneurakointia Kalajoen seudulla

Facebook
26.03.2021 | Teollisuus

Visuri & Paavola tarjoaa joustavaa kumppanuutta yrityksille, yhteisöille ja yksityisille, jotka tarvitsevat laadukkaita konepalveluita Kalajoen seutukunnassa. Kattavaan kalustoon kuuluu koneita niin isoihin kuin pienempiinkin tarpeisiin. Koneiden mukana tulee aina myös ammattitaitoinen kuljettaja, jonka ansiosta työt hoituvat tehokkaasti ja turvallisesti. Visuri & Paavolan tarjoama palvelu soveltuu myös hetkellisiin tarpeisiin. Sopimustyypit katsotaan aina tapauskohtaisesti, joten veloitus voi perustua vaikkapa tehtyihin tunteihin tai tonneihin. Vuonna 1985 perustettu yritys yhtiöitettiin vuonna 2001, jolloin siitä tuli Visuri & Paavola Oy. Yritys lähti alun perin liikkeelle parilla pyöräkoneella, josta toiminta on vuosien varrella kasvanut nykyiseen laajuuteensa. Kone- ja kuljettajakantaa on laajennettu kysynnän mukaan. Tällä hetkellä yhtiön kapasiteetti käsittää 25 koneyksikköä ja 15 ammattitaitoista kuljettajaa. Yritys tarjoaa palveluitaan pääasiassa Kalajoen seutukunnalla, mutta keikkahommia tehdään myös Kokkola-Ylivieska-Raahe-alueella.

Koneurakointia kaikenlaisiin tarpeisiin

– Tarjoamme tässä Kalajoen seudulla monipuolista koneurakointia, niin käytettävien koneiden kuin urakoitavien kohteidenkin osalta. Yrityksellämme on laajaa kokemusta monimuotoisesta koneurakoinnista sekä vahvat juuret täällä Kalajoella. Palvelemme alueen yrityksiä, yhteisöjä ja yksityisiä asiakkaita ammattitaidolla, aina asiakkaan toiveet huomioiden. Panostamme hyvään asiakaspalveluun, toimitusjohtaja Marko Paavola lupaa.

Laadukasta palvelua kohteessa kuin kohteessa

Visuri & Paavolalla on toimintaa mm. Kalajoen satamassa, missä se käsittelee mm. bulkkia, projektituotteita sekä puutavaraa. Yhtiö tarjoaa siirtopalveluita myös metalli- ja muoviteollisuuden tarpeisiin.

– Meillä on satamassa isoja trukkeja, joilla voidaan siirrellä suurempiakin kappaleita. Olemme trukkiurakoimassa myös Junnikkalan sahalla. Hoidamme monipuolisesti kaupungin sekä yksityisten kohteita. Tarjoamme palveluitamme kaikille niitä tarvitseville, Paavola toteaa. Yhtiön kalustoon kuuluu mm. trukkeja, pyöräkoneita, kurottajia, vetomestareita, traktoreita, kaivureita sekä vuokrattavia henkilönostimia.

– Meiltä menee asiakkaalle aina sekä kalusto että kuljettaja, henkilönostimia lukuun ottamatta. Ammattitaitoinen kuljettajamme toimii asiakasyrityksen työnjohdon ohjeistuksen alaisuudessa ja sen mukaisesti, tämän ansiosta työt hoituvat tehokkaasti ja turvallisesti.

Ympäripyörivä kurottaja täydentämään kalustotarjontaa

– Pyrimme pitämään kalustomme nykyaikaisena. Kalustoomme kuuluu paljon JCB:n koneita. Kesällä meille on tulossa JCB:ltä Suomen ensimmäinen ympäripyörivä kurottaja, jolle toivomme hyviä työmaita. Olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä JCB:tä maahantuovan Mateko Oy:n kanssa. Paavola kertoo, että uuden koneen pääasiallinen käyttökohde on rakennustyömailla, mutta sitä voidaan hyödyntää myös satamassa sekä joissakin sahatoiminnoissa.

– Ympäripyörivän kurottajan käyttö on monipuolisempaa kuin perinteisen jäykkärunkoisen kurottajan. Jäykkärunkoiset pystyvät toimimaan vain yhteen suuntaan, kun taas pyörivärunkoiset kurottajat voivat operoida 360 astetta. Kurottajassa on 21 metrin ulottuvuus ylöspäin. Nostokykyä sillä on 5,5 tonnia.

www.visuripaavola.fi

Artikkeli on julkaistu Teollisuusuutiset-lehdessä 1/2021.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia