Pyydä tarjous

Spraytec laajensi nettikauppaan

Digipalvelut
05.04.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Teollisuus

Lisää mahdollisuuksia ja helpompaa asiointia pintakäsittelyn erikoisliike Spraytecin verkkokaupalla. Tuotteiden hinnat näkyvät kirjautuneille asiakkaille suoraan. Lisäksi omasta tilaushistoriasta on saatavilla kaikki tarpeellinen dokumentointi. Uudesta verkkokaupasta löytyy suuri osa Spraytecin laajasta tuotevalikoimasta.

- Verkkokauppaan on koottu kattavasti tuotevalikoimamme sekä niiden tekniset tiedot, kuvat ja hinnat. Tietojen ansiosta asiakkaan on helppo löytää oma tuotteensa, vaikka tarkka mallimerkintä ei olisikaan enää muistissa. Tallennetun tilaushistorian ansiosta voit tarkistaa tarkan mallin tai hakea vaikka ajantasaiset dokumentit tuotteista. Jos tarvitset esimerkiksi ruiskuun varaosia, voi sen mallin tarkistaa helposti. Klikkaamalla tuotteen auki, kauppa suosittelee automaattisesti juuri siihen sopivia osia. Asiakkaan ei tarvitse itse tarkistaa yhteensopivuutta, vaan tuotesuositus riittää, kertoo Spraytecin toimitusjohtaja Petrik Eklund.

- Nettikaupassa asiointi onnistuu milloin ja missä tahansa. Ei haittaa, vaikka tilaus unohtuisi tai työpäivä venyy, sen voi tehdä illalla vaikkapa kotisohvalla. Ennen puolta kahta tehdyt tilaukset lähetämme samana päivänä. Myös tilauksen seuranta onnistuu luonnollisesti verkkokaupassa. Kun kaikki tieto on saatavilla, on ne myös helppo tarkistaa ilman liitetiedostojen etsimistä sähköpostista.

- Verkkokauppamme tekee asiakkaidemme elämästä mahdollisimman helppoa. Valikoimaa on helppo selata ja tarkastella eri vaihtoehtoja oman aikataulun mukaan. Tietysti meille saa edelleenkin soittaa tai ottaa yhteyttä muillakin tavoin ja erityisesti teknisemmissä asioissa niin pitääkin tehdä. Isommissa investointihankinnoissa valtaosa kaupoista tehdään edelleen perinteisellä tavalla. Lisäksi tiedotamme myös eri alennuksista ja muista eduista aktiivisesti, etteivät ne jää vahingossa huomaamatta.

- Vastaanotto on ollut hyvää ja uusia tyytyväisiä asiakkaita tulee viikottain. Helppoutta ja selkeyttä selvästi arvostetaan, kiteyttää Eklund.

spraytec.fi
020 785 1900
[email protected]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram

Muita uutisia