Pyydä tarjous

Täyden palvelun metallivaluyritys

Facebook
21.09.2021 | Teollisuus

Länsi-Valu Oy tarjoaa vuosikymmenien kokemuksella laadukkaita metallivalutuotteita ja -palveluita sekä uutena tuotantosuuntana teräsrakenteita erilaisiin asiakkaan suunnittelemiin rakennuksiin. Oma valutuotteiden mallisuunnittelu ja valmistusprosessi mahdollistavat aina nopeat ja täysin räätälöitävissä olevat tuotevaihtoehdot kilpailukykyisin hinnoin. Yrityksen laaja asiakaskunta koostuu pienistä konepajoista aina suuriin teollisuuden tuotantoyksiköihin sekä organisaatioihin Suomessa ja Ruotsissa.

- Valutuotteidemme sarjakoot ovat suuruusluokkaa 1–10.000 kappaletta, painoluokan ollessa yleensä 0,5–12.000 kg. Yrityksen erikoisosaamisena ovat kulutuksenkestävät ja tulenkestävät teräkset. Valvomme itse Suomessa tapahtuvan valumallien suunnittelun ja ulkomailla tapahtuvan valumallien ja valutuotannon toteutuksen. Noin 90 %:ia valutuotannosta koneistetaan Suomessa. Lisäksi meiltä voi halutessasi tilata kaikki hitsaustyöt. Suoritamme hitsauksia asiakkaiden kohteessa, kertoo Mauri Järvelt Länsi-Valu Oy:stä.

Kohta neljä vuosikymmentä takana

Länsi-Valu Oy perustettiin vuonna 1982 valimoalan yritykseksi, jonka tuotantotoiminta käynnistyi pronssi- ja alumiinivalujen sekä muiden ei ferrometallien valamisella. Vuodesta 2005 alkaen luovuttiin omasta valutuotannosta ja toimitusohjelmaan tulivat mukaan myös kaikki ferrometallivalut. Tällä hetkellä yrityksen toimitusohjelmaan kuuluvat lähestulkoon kaikki valettavat metallit ja metalliseokset.

- Olemme tehneet jo vuosien ajan yhteistyötä parhaiden metallivaluyritysten kanssa Suomessa, Ukrainassa, Valko-Venäjällä ja Virossa. Kokemuksemme ansiosta löydämme tilatun tuotteen kokoa ja painoa, laatuvaatimuksia, hintaluokkaa, toimitusnopeutta ja muita olennaisia ominaisuuksia vastaavan, parhaiten sopivan valimon. Meiltä asiakas saa valmiin tuotteen ja täyden palvelun, eikä palveluja tarvitse enää tilata useammalta metallialan yritykseltä. Teemme kaikkemme, jotta tilatut tuotteet toimitetaan sovittuun aikaan ja laatuvaatimusten mukaisesti, korostaa Järvelt.

- Meillä on oma valmiiden valutuotteiden välivarasto, joka takaa nopeat toimitukset. Toimitamme laitteistojen ja koneiden osat ja osakokonaisuudet, teemme huoltosopimukset ja asiakkaan halutessa myös asennus- ja kokoonpanotyöt. Kanssakäynti asiakkaidemme kanssa on avointa ja läpinäkyvää. Olemme alkaneet tarjoamaan myös teräsrunkoja ja kuorirakenteita teollisuushalleihin, ilmanvaihtokonehuoneisiin ja muihin teräsrakenteisiin rakennuksiin, kertoo lopuksi Järvelt.

www.westcast.fi