A-Aidat Oy on aita- ja porttiratkaisujen asiantuntija palveluksessanne

Uutena tuote- ja palvelukonseptina on aurinkopaneelikenttien maa-asennukset.
Uutena tuote- ja palvelukonseptina on aurinkopaneelikenttien maa-asennukset.
13.05.2024 | Yrityselämässä tapahtuu, Teollisuus

A-Aidat Oy on perinteikäs, yli 30 vuoden kokemuksella toimiva aluesuojaukseen erikoistunut yritys, jolla on vahvaa osaamista erilaisista aitauksista, suojauksista ja porttien valmistuksesta. Laajaan asiakaskuntaan kuuluvat muun muassa teollisuuden toimijat, kunnat, koulut, sekä erilaiset urheilupaikkarakennuskohteet. Yrityksen toiminta-alue kattaa koko Suomen.

A-Aidat Oy on kokenut kumppani, joka auttaa asiakkaitaan varmistamaan laadukkaan ja kustannustehokkaan tuotekokonaisuuden.

- Yrityksemme toiminta on vuosien saatossa kehittynyt ja laajentunut voimakkaasti ja olemmekin vahvasti alan kehityksessä mukana pysyvä, määräykset ja mahdollisuudet tunteva edelläkävijä. Vahvan kokemuksen ja ammattitaidon lisäksi tarjoamme monipuolisen valikoiman tunnetusti korkealuokkaisia tuotteita. Toimitamme niin vakiotuotteet kuin yksilöllisestikin suunnitellut ja toteutetut projektikohtaiset aidat, portit, aitaverkot sekä muut aluesuojauksen tuotteet kustannustehokkaasti joko materiaalitoimituksina tai avaimet käteen -periaatteella, kertoo A-Aidat Oy:n teknisestä myynnistä vastaava Henri Eronen ja jatkaa:

- Esimerkiksi viime vuonna meillä oli 180 kohdetta eri puolilla Suomea. On havaittavissa, että aluesuojaukseen ja turvallisuustekniikkaan ollaan merkittävästi panostamassa, joka näkyy vahvasti myös meidän toiminnassamme. Tämän lisäksi olemme pikkuhiljaa siirtyneet aitaurakoinnista enemmänkin siihen, että myymme tuotteitamme aitaurakoitsijoille asennusvalmiina paketteina.

Kotimaista tuotantoa

- Hankimme raaka-aineita isoissa määrissä ja pyrimme pitämään koko tuotantoketjun omissa käsissämme aina suunnittelusta valmistukseen, jopa omat alumiiniprofiilit, sekä projektien kokonaistoteutukseen pystytyksestä kunnossapitoon.

- Yksi päätuotteistamme on teollisuushallien aitaratkaisut, joihin teemme myös automaattiportit nykyaikaisilla ohjausjärjestelmillä. Nämä ovat meidän erikoisosaamistamme, joihin haluamme jatkossakin keskittyä, toteaa Eronen.

Kasvu mahdollistaa laajemman palvelukokonaisuuden

A-Aitojen ammattilaisia työllistää tälläkin hetkellä erilaiset projektit. Uutena tuote- ja palvelukonseptina on aurinkopaneelikenttien maa-asennukset, joita yritys toivookin saavansa lisää tulevaisuudessa vihreän siirtymän kautta.
- Olemme 20 hengen tiivis työporukka, joilla on erittäin vahvaa osaamista ja käytännönkokemusta. Meillä on myös jatkuva rekrytointi käynnissä asentajista, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä tehokkaammin liiketoimintamme kasvaessa, sanoo lopuksi Eronen.


www.a-aidat.fi

015 427 412
[email protected]
Pohosjoentie 207 B
76130 Pieksämäki

A-Aidat Oy on kotimainen vuonna 1987 perustettu aluesuojaukseen erikoistunut yritys. A-Aidat Oy valmistaa ja toimittaa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaiseti räätälöityjä aitoja, portteja, Security Mesh -turvaverkkoja sekä muita aluesuojauksen tuotteita.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia