Go On Yhtiöt – paikallisen työelämän luotettava henkilöstökumppani

Go On Kokkolan, Kalajoen ja Raahen yksiköiden johtaja Anna Koskela ja HR-asiantuntija Karoliina Röyttä.
Go On Kokkolan, Kalajoen ja Raahen yksiköiden johtaja Anna Koskela ja HR-asiantuntija Karoliina Röyttä.
08.04.2024 | Yrityselämässä tapahtuu

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava ja jatkuvasti kasvava yritysketju, joka on vahvasti läsnä sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. 26 liiketoimintayksikön avulla yritysten on mahdollista löytää runsaasti eri alojen osaajia meiltä ja maailmalta. Pohjanmaan alueella asiakkaita palvelevat toimistot muun muassa Kokkolassa, Kalajoella, Oulaisissa, Raahessa sekä Ylivieskassa.

- Me olemme luotettava henkilöstökumppani, joka tarjoaa ammattitaitoisen rekrytoinnin ja henkilöstötutkimukset ja sitten samalla asiakassuhteiden hoitamiseen liittyvän avun. Monesti yritysten kipupiste on se, miten rekrytointia tehdään, missä kanavissa ja miten se vaikuttaa työnantajamielikuvan vahvistumiseen. Näihin kaikkiin meiltä löytyvät työkalut sekä laaja eri alojen asiantuntijuus, kertoo Go On Kokkolan, Kalajoen ja Raahen yksiköiden johtaja Anna Koskela ja jatkaa:

- Me hoidamme rekrytointiprosessin tavallaan yrityksen ”takki päällä” ajatellen jokaisen asiakasyrityksen tarpeita ja toiveita, mutta kuitenkin siten, että jokaiselle osapuolelle jää koko prosessista positiivinen kokemus. Haluamme myös palvella hyvin työnhakijoita, jotta työnantajayrityksistä välittyy mahdollisimman positiivinen mielikuva.

Go On Yhtiöiden yksikönjohtajat Anna Koskela (vas.) ja Sirpa Haaparanta.

Ulkoistettu rekrytointiprosessi on asiakkaalle nopeaa ja helppoa

Vuodesta 2005 alkaen alalla operoinut Go On Yhtiöt noudattaa työelämän pelisääntöjä, toimien vastuullisesti ja rehellisesti. Go On kuuluu myös Henkilöstöala HELA ry:hyn, joka on henkilöstöpalveluita tarjoavien yritysten työnantaja- ja toimialaliitto.

- Asiakas voi ulkoistaa rekrytointinsa Go Onille, jolloin se hoitaa rekrytoinnin avaimet käteen -palveluna. Riippumatta myöskään siitä, onko rekrytoitava työntekijä kotimainen tai ulkomainen, koko prosessi sujuu asiakkaamme suuntaan todella vaivattomasti. Asiakas voi keskittyä johtamiseen sekä ydinliiketoimintaan, korostaa Go On Ylivieskan yksikönjohtaja Sirpa Haaparanta.

Go On varmistaa aina rekrytoitavan henkilön soveltuvuuden yhtiön ohjeiden mukaisesti.

- Jokainen työnhakija käy läpi rekrytointiprosessin. Varmistamme siinä, että työntekijä vastaa yhteistyökumppanimme työtehtävän vaatimustasoa, ammatillinen osaaminen on halutulla tasolla sekä asiakkaan toiveita on kuunneltu.

- Lisäksi työntekijän perehdyttämisessä meillä on uusimmat menetelmät käytössä, toiminta tapahtuu digitaalisesti, taustoittaa Haaparanta.

Go On Groupin laajaan palvelutarjontaan kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi- ja suorahakupalvelut, soveltuvuusarvioinnit, rekry- ja muutosturvakoulutukset, digitaaliset verkkoperehdytys- ja koulutusratkaisut sekä henkilöstö-, johtamis- ja asiakastutkimuspalvelut.

Osaajia laidasta laitaan – myös toimihenkilöitä

- Go On ei ole mihinkään tiettyyn tehtävään tai toimialaan sitoutunut vaan laajasti eri aloja palveleva henkilöstökumppani. Meiltä saa esimerkiksi teollisuuden, toimiston, matkailun ja palvelun, kuljetus-, kaupan sekä ravintola-alan tekijät. Teollisuuden yrityksen rekrytointitarve voi olla hitsaajasta toimihenkilöön. Palvelumme kattaa kaiken siltä väliltä.

- Yhtiömme sisällä toimii myös henkilöstö- ja asiakastutkimuksiin erikoistunut Feelback noin 50 toimihenkilön voimin, sanoo Haaparanta.

Anna Koskela sekä Raahen, Kalajoen ja Kokkolan HR-asiantuntija Heidi Leppäkari.

Yhä useampi työllistyy henkilöstöpalvelualan yrityksen kautta

Yritykset vapauttavat omaa aikaansa yhä enemmän henkilöstön hankinnasta ja rekrytointi annetaan entistä useammin ulkopuolisen toimijan hoidettavaksi. Henkilöstöpalvelutoimiala kasvaa vuosittain keskimäärin 15–20 %.

Anna Koskela mainitsee, että alueellinen paikallistuntemus, vahva henkilöstöpalvelualan tuntemus sekä kumppanuustason yhteistyö ovat selkeästi mitä yritykset arvostavat.

- Kehitämmekin näiden saralla jatkuvasti toimintaamme sekä asiakkaiden rekrytointiprosesseja. Henkilöstökumppanina käymme lävitse henkilöstön nykytilaa ja tuemme asiakasyritystemme kasvua.

- Otathan meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää meistä ja palveluistamme.

www.go-on.fi

Facebook | Instagram | LinkedIn | X

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia