Insplan suuntaa toimintaa yhä enenevässä määrin sähköasemien ja voimajohtojen liiketoimintapalveluihin

Facebook
13.12.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Insplan Oy on valtakunnallinen energia- ja infrastruktuurialan asiantuntijapalveluyritys, joka tarjoaa sähkö- ja tietoliikenneverkkoihin, valaistusinfraan sekä uusiutuvaan energiaan liittyviä asiantuntijapalveluita.

- Insplanissa työskentelee tällä hetkellä yli kuusikymmentä energiainfran asiantuntijaa. Lisäksi käytämme laajaa alihankintaverkostoa ja työllistämme näin myös muita alan palveluita tuottavia yrityksiä. Insplan toimii kattavasti koko Suomea alueella. Kiinteät toimipisteet sijaitsevat Porvoossa, Helsingissä, Turussa, Joensuussa, Seinäjoella, Tampereella ja Rovaniemellä, toimitusjohtaja Mika Seppänen kertoo ja jatkaa:

- Valtakunnallisesti toimiva organisaatiomme tarjoaa alan laadukkaimmat palvelut ja ketterimmät prosessit. Tuotamme sähkö- ja jakeluverkkoihin, voimajohtoihin ja sähköasemiin liittyviä asiantuntijapalveluita verkkojen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin aina suunnittelusta rakennuttamiseen, dokumentointiin, mittauksiin, kunnonhallintaan ja projektinjohtoon.

- Tehtävämme on luoda turvallista ja kestävää Suomea, jossa energia virtaa häiriöttömästi ja puhtaasti sähköksi ja dataksi, Seppänen määrittelee.

- Asiakkaillemme olemme lupaus laadukkaista ja odotukset ylittävistä sähkö-, tietoliikenne- ja valaistusverkkojen asiantuntijapalveluista, joiden ansiosta he voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Henkilökunnallemme tarjoamme turvallisen ja inspiroivan työyhteisön, joka tukee ammatillista kasvua.

Seppänen sanoo, että tulevaisuudessa Insplan suuntaa toimintaa yhä enenevässä määrin sähköasemien ja voimajohtojen liiketoimintapalveluihin.

- Palvelemme voimajohtojen elinkaaren kaikissa vaiheissa mm. verkkoyhtiöitä, kantaverkkoyhtiöitä, urakointi- ja konsulttiyhtiöitä sekä tuulivoimarakentajia. Sähköasemiin liittyvissä asiantuntijapalveluissa työskentelemme mm. jakeluverkkoyhtiöiden, kantaverkkoyhtiöiden ja tuulivoimarakentajien kanssa.

Seppänen kertoo, että Insplanilla on luvassa uusia liiketoimintajärjestelyjä, jossa sähköasema- ja voimajohtoliiketoiminnan osaamista vahvistetaan.

- Insplanin tavoitteena on kasvattaa yhtiö valtakunnallisesti johtavaksi energiainfran asiantuntijaksi, jota liiketoimintajärjestelyt tukevat.

Palvelua uusiutuvan energian elinkaaren kaikissa vaiheissa

Energian tuotannossa uusiutuvan energian osuus, lähinnä tuuli ja aurinko, kasvaa kiihtyvällä tahdilla.

- Insplan on ympäristövastuullinen yritys ja kannamme vastuumme kestävästä yhteiskunnasta panostamalla uusiutuviin ja älykkäisiin energialähteisiin ja -ratkaisuihin. Haluamme edistää hiilineutraalia yhteiskuntaa asiantuntijapalveluidemme avulla. Autamme asiakkaitamme uusiutuvan, kuten tuulesta ja auringosta saatavaan energiaan liittyvissä palveluissa. Palvelemme uusiutuvan energian elinkaaren kaikissa vaiheissa, kuten suunnittelun, valvonnan, mittauksien ja kunnossapidon osalta, Seppänen selvittää.

- Uskomme yhdessä tekemiseen ja itsemme haastamiseen, sillä se takaa laadukkaan lopputuloksen. Lupaamme vapauttaa asiakkaidemme kädet niin, että he voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. Se mahdollistaa heille kasvun ja menestyksen, joka on myös yksi oman onnistumisemme mittareista. Etsimme jatkuvasti uudenlaisia tapoja toteuttaa omaa työtämme vieden samalla koko toimialaa eteenpäin, Mika Seppänen luonnehtii Insplan Oy:n toimintaa.

www.insplan.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia