J-Metallikaluste Oy:ltä metallialan rautaista erikoisosaamista

Facebook
23.02.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

J-Metallikaluste Oy on metallituotteiden erikoisosaaja, joka valmistaa mittatilaustyönä metallista suurta ja pientä, yksittäiskappaleita ja pidempiä sarjoja. Yrityksen tuotantotiloista, Kuopion Kylmämäestä, valmistuvat räätälöidyt tuotteet junttakoneen ohjaamoista ohutlevytöihin.

- J-Metallikaluste on alansa rautainen ammattilainen, jonka osaamisessa yhdistyvät moderni tekniikka ja perinteinen metallialan käsityötaito. Erikoisosaajamme valmistavat mittatilaustuotteet alusta loppuun, suunnittelusta aina valmiiseen tuotteeseen ja sarjavalmistukseen asti. Tuotevalikoima käsittää laajan määrän eri artikkeleita, kilpailukykyisin hinnoin, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Jarno Hiltunen.

J-Metallikalusteessa työskentelee tällä hetkellä 14 henkilöä. Henkilökunnan vahvan ja monipuolisen osaamisen lisäksi yritys on panostanut nykyaikaiseen konekantaan.

- Nämä yhdessä mahdollistavat ketterän ja asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn palvelun. Teemme esimerkiksi kalusterungot ja kaapit, kevyet teräsrakenteet, ohutlevytyöt, pulverimaalaukset, alumiinityöt, osavalmistukset ja hitsauskokoonpanot. Myös haponkestävät ja ruostumattomat teräkset kuuluvat meidän osaamiseemme, korostaa Hiltunen.

Luotettava yhteistyökumppani

J-Metallikaluste tekee muun muassa julkiskalusteiden runkoja monille eri valmistajille. Tuotteet menevät loppukäyttäjille sairaaloihin, kouluihin, ravintoloihin, pankkeihin, kirkkoihin ja myymälöihin.

- Kalusterunkoja valmistetaan monista eri materiaaleista, esimerkiksi rakenneteräksestä, ruostumattomasta teräksestä, alumiinista, messingistä ja kuparista. Tarkkuutta ja osaamista vaativat ohutlevytyöt, sekä ohutseinäputkityöt ovat vahvimpia osa-alueitamme. Myös erikoistilaukset, kuten prototyypit ja uniikit kokonaisuudet tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tuotteet tehdään täysin valmiiksi omassa jauhemaalaamossamme tehtävää pintakäsittelyä myöten.

- Toimitamme myös hytit ja kaikki moottorien sekä hydrauliikan suojaovet Junttan -paalutuskoneisiin, teräsvalmiiksi valmistettuina. Lisäksi teemme hydrauliikkakoneikkojen koteloinnit sekä ruuvikompressorien koteloinnit Normetin kaivoskoneisiin.

- Painetehon kanssa toteutetuissa projekteissa J-Metallikaluste on ollut aktiivisessa roolissa tuotekehityksen eri vaiheissa, sanoo Hiltunen.

Lisätietoa:
J-Metallikaluste
Hakekatu 14, 70800 Kuopio
Puh. 044 582 2566
www.j-metallikaluste.fi
[email protected]

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä