Kuukivi Betonilta asiantuntemusta porrasvalintaan

Facebook
24.06.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Kuukivi Betoni Oy valmistaa huippunykyaikaisilla CNC-koneilla laadukkaita CE-merkittyjä betoni- ja luonnonkivituotteita, kuten mosaiikkibetoniportaita, parveke-elementtejä, luonnonkivipäällysteisiä betoniportaita sekä betonin ja erilaisten rakennusluonnonkivien ja kivien CNC-työstöjä. Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat Pohjois-Karjalassa Ylämyllyllä ja Viinijärvellä. Valtakunnallisesti toimivan yrityksen työn jälki näkyy ympäri Suomen.

Kuukivi Betoni rakentaa osaamisellaan ja monipuolisella tuotevalikoimallaan suunnittelijoiden ja rakennuttajien kanssa ympäristöä, jossa päivittäin liikumme ja toimimme. Lähtökohtana on kokonaisuus, jossa erilaiset yksityiskohdat tukevat toinen toisiaan saumattomasti.

– Vuonna 2000 perustetun Kuukivi Design Oy:n toiminta käynnistyi lahja- ja taide-esineillä, puun- sekä kiven yhdistämisellä. Tänä päivänä olemme keskittyneet mittatilaustyönä, erilaisiin käyttökohteisiin soveltuvien porraselementtien valmistukseen, kertoo nykyään Kuukivi Betoni Oy:nä tunnetun yrityksen toimitusjohtaja Pertti Mutanen.

Kehittyvä yritys

Yrityksen ajanmukainen konekanta soveltuu erinomaisesti porrasaskelmien hiontaan ja muotoiluun. Osaajien vankka kokemus luonnonkiven jalostuksesta antaa erinomaiset mahdollisuudet vastata mosaiikkibetoniportaiden lisäksi myös graniittiporrasaskelmien valmistukseen kilpailukykyisellä hinnalla.

– Kehitämme yritystoimintaamme koko ajan. Syksyllä 2019 meille valmistui uusi, tilava tehdas, jonka puitteissa olemme pystyneet monipuolistamaan tuotantoamme. Viimeisin tekniikka, ammattitaito, palvelu ja ennen kaikkea laatu ovat ne perustekijät, jotka ovat olleet yrityksen toiminta-ajatuksena aina alkuajoista lähtien. Meillä on vakiintunut asiakaskunta ja toimimme jatkossakin hyväksi koetulla reseptillä: työtä tehdään ahkerasti ja tehokkaasti kevyellä organisaatiolla tuotteiden laadusta ja toimitusten täsmällisyydestä tinkimättä. Näin toimien syntyvät kestävät asiakassuhteet, joka on menestyksen paras tae, Pertti Mutanen luonnehtii Kuukivi Betoni Oy:n toimintaa.

Nykyään yrityksessä työskentelee 18 ammattilaista. Yrityksen asiakaskunta muodostuu pääosin rakennusliikkeistä. Asiakkaat ja yhteistyökumppanit arvostavat sitä, että ammattilaiset osallistuvat aktiivisesti myös kohteiden suunnitteluun. Parhaiten toimivat ja yksilölliset ratkaisut syntyvät yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa. Yrityksessä tapahtuvalla jatkuvalla koulutuksella varmistetaan, että viimeisin tieto ja osaaminen betoniasioissa on asiakkaiden käytettävissä.

Työn jälki näkyy ympäri Suomen

– Olemme toteuttaneet portaita noin 300 rakennuskohteeseen ympäri Suomen. Mukaan sopii erilaisia kohteita, kuten kerrostaloja, kouluja, teollisuuskiinteistöjä ja vanhusten palvelutaloja. Uusimpia julkisten rakennusten porrasratkaisuja ovat muun muassa Business Garden Jyväskylässä, Tampereen kirjastotalo, Seinäjoen keskussairaala, Kouvolan uusi sairaala eli Ratamo-keskus ja Savilahden kampus Kuopiossa, Mutanen kertoo.

www.kuukivibetoni.fi

Artikkeli on julkaistu Keski-Suomen Yritysmaailma -lehdessä 2/2021.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä