Pyydä tarjous

Laitureiden, paljujen ja terassien huippuosaaja Norppa-Laiturit Oy palveluksessanne

Digipalvelut
24.10.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Norppa-Laiturit Oy on perinteikäs, kotimainen laitureiden ja laituritarvikkeiden sekä vesirakentamisen ammattilainen. Vahvaa yritystoimintaa on takana jo kohta 25 vuoden ajalta; kohteita on kertynyt lukuisia ympäri Suomen, ja Norppa-Laiturit ovat tulleet monille tutuiksi juuri laadukkaina, räätälöitynä alan huipputuotteina. Nykyään mallisto koostuu laitureista terasseihin, portaisiin, paljuihin sekä muihin oheispalveluihin. Lisäksi yritys tekee kattavia katto- ja mökkiremontteja. Päätoimipaikka sijaitsee Kouvolassa.

- Olemme kiertäneet Suomen mökkirantoja jo kohta 25 vuotta ja tiedämme, millainen ratkaisu sopii olosuhteiden puolesta rantaasi. Mökkiranta on jokaisen kesämökin sydän. Siksi suunnittelemme tuotteita, joiden avulla ihmiset voivat nauttia kesän unohtumattomista hetkistä veden äärellä. Tuotteemme kestävät niin käyttöä kuin sään vaihteluita ja ovat näin ollen hyvin pitkäikäisiä, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Seppo Pöntinen.

Rakentamista vuosikymmenien kokemuksella

Norppa-Laitureiden tarina alkoi vuonna 1997 yrittäjä ja ideanikkari Seppo Pöntisen omalta pihalta.

- Rakennustöistä oli pitkäaikaista kokemusta ja välillä tein myös mökkitalkkarin hommia. Timpuri naapurin kanssa tehdessä saunaremonttia, idea omasta liiketoiminnasta otti tuulta alleen. Halusin luoda räätälöityjä, laadukkaita ja täysin kotimaisia tuotteita, jotka nostavat mökin tai pihan viihtyisyyttä ja käyttöarvoa. Toiminnan kulmakivenä on myös aina ollut asiakaslähtöisyys:

- Asiakas tietää itse mihin laituria käyttää, ja mikä miellyttää silmää. Me toteutamme juuri sen, korostaa Pöntinen.

Laitureita joka lähtöön

- Tuotevalikoimassamme on pylväslaitureita, ponttoonilaitureita sekä myös betoniponttoonilaitureita haastaviin kohteisiin. Esimerkiksi järvelle, matalaan tai kohtuullisen matalaan rantaan, suosittelemme ilman muuta pylväslaituria. Se on aina tukeva ja turvallinen valinta kelistä riippumatta. Pylväslaitureita on meillä monen mallisia ja niitä saa täysin mukailtuna, jos asiakas haluaa siihen vaikka venepaikan, penkkiryhmän tai erillisen auringonottopaikan, jatkaa Pöntinen.

Meiltä myös upeat, räätälöidysti valmistetut paljut!

Norppa paljujen tuotannosta vastaava Tino Väkeväinen kertoo, että yrityksen räätälöidyille paljuille on markkinoilla kysyntää.

- Palju, hulju, kylpytynnyri tai puulämmitteinen ulkoallas - kutsutpa kylpytynnyriä millä nimellä tahansa, meiltä saa varmasti loppuun saakka mietityn vaihtoehdon, joka on suunniteltu ja viimeistelty pääpaikassa Kouvolassa ja varustettu 40 kw kamiinalla ja tyylikkäällä puupaneloinnilla. Meidän valikoimassamme on kaksi mallia: perus Norppa-palju, sekä luksus paljumme Porepalju. Molemmissa malleissa voi tilausvaiheessa vaikuttaa altaan väriin, sekä ulkovuorilaudoituksen sävyyn. Paljun sisällä on myös askelma, joka helpottaa ikäihmisten ja lasten paljun käyttöä. Lisäksi tarjoamme eristekansia lisävarusteena. Kaikki paljut toimitamme kylpyvalmiina, toteaa Väkeväinen.

Syksy hyvää aikaa suunnitella

Norppa-Laiturit Oy on vapaa-ajan asumisen mukavuuksien erikoisosaaja, joten yritys tietää mistä materiaaleista ja miten toteutus on tehokkain ja kestävin tehdä.

- Jos suunnittelet laiturin tai paljun hankintaa, syksykin on hyvä aika reagoida. Suunnittelemme täydellisen laiturin juuri sinun rantaasi tai valitset sopivan Norppa-mallin juuri siinä koossa ja muodossa kuin haluat. Kannattaakin tilata maksuton katselmus omaan rantaan tai tontille. Katselmuksessa on mahdollista keskustella asiantuntevien myyjiemme kanssa tarkemmin juuri teille parhaiten sopivista tuotteistamme ja palveluistamme, sanoo Pöntinen.

www.norppa-laiturit.fi

Muita uutisia