Pyydä tarjous

Mondo Workwearilta yritysnäkyvyyttä monipuolisesti

Digipalvelut
14.04.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Jyväskyläläinen Mondo Workwear Oy osti maaliskuun alussa Painotalo Tarrapaidan liiketoiminnan ACE Print Oy:ltä. Mondo Workwearin toimitusjohtaja Jani Montonen kertoo, että yhdistyneiden yritysten laaja osaaminen tarjoaa asiakkaille kattavat palvelut.

– Mondo Workwearin juuret ovat työvaatteissa, mutta tarkoituksemme on profiloitua kokonaisvaltaiseksi yritysbrändäyksen asiantuntijaksi, jonka valikoimista löytyvät yritystekstiilit ja mainostuotteet. Tarrapaidan oston myötä pystymme tarjoamaan asiakkaille graafisen suunnittelun palvelut, kuten logojen, mainosten, käynti- ja henkilökorttien ja opasteiden suunnittelun ja toteutuksen.

– Tarrapaita on vuonna 1976 perustettu jyväskyläläinen yritys, tunnettu toimija alallaan. Toimimme elokuuhun asti vielä molemmat nykyisissä tiloissamme, sitten siirrymme Tarrapaidan tiloihin, jonne syksyllä avaamme uuden myymälän.

Verkkokaupasta vaivattomasti

Mondo Workwearin verkkokauppa (mondoworkwear.com) uudistuu kokonaan. Verkkokauppa laajenee käsittämään yrityskaupan kautta valikoimaan tulleet palvelut ja tuotteet. Lisäksi verkkokauppaan on suunnitteilla työkalu, jolla asiakas pystyy itse hahmottelemaan logon sijainnin vaatteeseen.

– Pyrimme saamaan uuden verkkokaupan valmiiksi ensi syksynä. Nykyinen verkkokauppa palvelee siihen saakka yrityksiä kautta maan totutun tehokkaasti.

Asiakkaalle on mahdollista luoda oma, ilmainen verkkokauppaportaali, jonka kautta tuotteita voi tilata kaikkialle Suomeen ja ulkomaillekin.

– Sopimusasiakkaille toimitamme tuotteet verkkokaupan kautta, joten hankinta ei vaadi kivijalkamyymälässä käyntiä. Mikäli asiakkaalla on toimintaa eri paikkakunnilla, voimme järjestää sovitettavat vaatteet paikan päälle, Montonen kertoo.

– Asiakasyrityksen omaan verkkokauppaan voidaan tallentaa valmiiksi henkilöstölista kokojakaumineen. Näin säästyy aikaa ja vaivaa.

Kaikki saman katon alta

Monipuolisuus on Mondo Workwearin vahvuus. Asiakas saa saman katon alta laajan skaalan tuotteita niin töihin kuin edustustehtäviin, tarvittaessa yksilöllisesti räätälöityinä.

– Asiakas voi keskittyä omiin ydintehtäviinsä, kun työvaatetilauksen voi tehdä keskitetysti. Kaikki toimii jouhevasti meidän kauttamme, ei tarvitse moneen paikkaan selittää logoasioita ja yrityksen toiminta-ajatusta.

– Henkilöstön pukeutuminen on osa jokaisen yrityksen ulkoista viestintää. Työasu kertoo ulospäin, millainen yritys on ja miten se toimii. Työvaatteissa näkyvä logo jää väistämättä ihmisten mieleen. Huoliteltu ulkoasu ja siistit vaatteet kertovat luotettavuudesta, Jani Montonen muistuttaa.

Työvaateratkaisut monille aloille

Mondo Workwear tarjoaa työvaatteet, turvakengät ja suojaimet mm. logistiikkaan, rakennusteollisuuteen, kiinteistönhoitoon, myyntiorganisaatioille ja siivoukseen. Laadukkaiden ja arvostettujen tuotemerkkien ohella Mondo Workwear korostaa ensiluokkaista asiakaspalvelua.

– Asiakkaita palvelee meillä tuttu, vakiintunut henkilökunta, joten asiointikokemus on aina mukava ja helppo – kuin kotiinsa tulisi.

– Vaatteiden yksilöinti logoilla onnistuu meillä helposti. Yritysprofilointiin esimerkiksi tapahtumia varten meiltä saa kustannustehokkaasti isojakin eriä mm. yksilöityjä lippiksiä sekä pikee- ja T-paitoja. Lisäksi pystymme tarvittaessa tuottamaan asiakkaille kokonaan räätälöityjä vaateratkaisuja. Toimitusmääriä voimme helposti skaalata suuremmiksi, kun asiakkaan toiminta kasvaa.

Korkeaa laatua

Mondo Workwear edustaa luotettavia valmistajia, joilla tuotteiden hinta-laatusuhde on kohdallaan ja saatavuus varmalla pohjalla.

– Kun emme ole yhden merkin varassa, pystymme miksaamaan usealta toimittajalta sopivat tuotteet asiakkaiden kaikkiin tarpeisiin, Jani Montonen sanoo.

– Nykyaikaisissa työvaatteissa on paljon samankaltaisuuksia vapaa-ajan vaatteiden ja retkeilyvaatteiden kanssa. Vaatteiden teknisyys ja leikkaukset vaikuttavat entistä enemmän ostopäätökseen, ja sen vuoksi Mondo onkin paras kumppani ylivertaisen laadukkaan valikoiman ansiosta.

– Kestävien työvaatteiden lisäksi meiltä löytyy myös tyylikkäitä yritys- ja businesspukeutumisen vaihtoehtoja esimerkiksi Craftin ja J. Harvest & Frostin mallistoista, Montonen huomauttaa.

Paras työvaate on kestävä, käytännöllinen ja mukava

Eri toimialoilla työvaatteissa painottuvat erilaiset ominaisuudet, mutta yleisesti ottaen ratkaisevat kestävyys, istuvuus ja käyttömukavuus, joita täydentävät mm. huolitellut saumat ja työskentelyä helpottavat yksityiskohdat.

– Stretch-työvaatteiden kysyntä on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti, ja kasvu jatkuu edelleen. Stretchiä on tullut markkinoille myös huomiovaatteisiin ja palosuojattuihin vaatteisiin. Tähänkin tuoteryhmään meiltä löytyy laaja ja monipuolinen valikoima.

– Stretch-vaatteiden suosiota selittävät ylivoimainen käyttömukavuus, joustavuus ja kestävyys. Stretch-vaatetta ei tarvitse jatkuvasti asetella, kun työskentelyasentoa muuttaa, Jani Montonen kuvailee.

Vastuullisuus ja ekologisuus korostuvat

Mondo Workwear suosii vastuullisia tuotteita tekeviä valmistajia.

– Meille on tärkeää tietää, millä tavalla tekstiilit on tuotettu, jotta voimme niitä hyvällä omallatunnolla myydä. Ekologisuutta lisää myös laadukkaiden tuotteiden pitkä elinkaari, Jani Montonen toteaa.

Mondo Workwearin valikoimassa on sekä kierrätysmateriaalista että orgaanisesta puuvillasta valmistettuja tuotteita.

– Orgaanisen puuvillan painatuksia varten meillä on Kornitin valmistamat suoratulostinlaitteet, jotka käyttävät ympäristöystävällisiä painovärejä.

Luotettava ja pitkäaikainen kumppani

Jani Montosen mukaan Mondo Workwearin asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen palvelumalli on asiakkaiden parissa arvostettu.

– Välitämme aidosti asiakkaan tarpeista ja pidämme sen, minkä olemme luvanneet. Emme tavoittele kertakauppoja, vaan pitkäaikaisia kumppanuuksia.

– Asiakkaan kuunteleminen on avainasia oikeiden ratkaisujen löytämisessä ja luotettavassa toimituksessa. Nopeus ja joustavuus ovat valttejamme, ja olemme hyvin tavoitettavissa myös aukioloaikojen ulkopuolella. 

Harkittua kasvua

Mondo Workwear Oy:n taival perustamisvuodesta 2018 on sujunut myötätuulessa. Jani Montonen kertoo, että yritys on kasvanut suunnitelmien mukaan.

– Tarkoitus on, että tulevaisuudessa Mondon toimipisteitä löytyisi muualtakin Suomesta kuin Jyväskylästä. Käytännössä laajentuminen onnistuisi vaivattomimmin yritysjärjestelyn kautta. Olemme yksityinen suomalainen yritys ja haluamme olla tällä alalla merkittävä kotimainen toimija.

Mondo Workwear Oy
Vasarakatu 9, Jyväskylä
Myymälä avoinna ma–pe klo 7–17
[email protected]
mondoworkwear.com
Facebook
Instagram
LinkedIn
tarrapaita.fi

Muita uutisia