LinkedinFacebook
Pyydä tarjous

Napakat moniosaajat palveluksessanne

Digipalvelut
02.09.2020 | Yrityselämässä tapahtuu
Vuonna 2004 perustettu Pohjois-Karjalan Napakka Osuuskunta on tarpeesta syntynyt työväline niille, joilla on tavoitteena työllistyminen tai myöhemmin yrittäjyys. Se antaa hyvät mahdollisuudet testata yritysideaa ja valmistella omaa yritystä. Yritysneuvontaa annetaan myös tarpeen mukaan.- Osuuskunnassa ei ole tärkeintä yrityksen voiton tavoittelu, vaan työntekijöidensä talouden tukeminen. He ovat palkansaajaan rinnastettavia työntekijöitä, jotka toimeksiantojen perusteella suorittavat erilaisia työtehtäviä yrityksille ja yksityisille ihmisille. Töiden kestot vaihtelevat tunneista useiden vuosien projekteihin ja ovat ammattialoiltaan hyvinkin laajoja, kertoo toimitusjohtaja Sinikka Härkönen.Napakka on monialaosuuskuntaNapakka Osuuskunta tarjoaa vaivattoman tavan saada osaavia työntekijöitä. Se huolehtii kaikista työnantajille kuuluvista velvollisuuksista ja laskuttaa vain tehdystä työstä.- Meidän osuuskunnastamme löytyy osaamista ja apua moneen tarpeeseen, olipa kyseessä yksityinen henkilö, yritys tai julkishallinto. Esimerkiksi kauttamme saa laadukasta ja yksilöllisesti räätälöityä hoitoa ja huolenpitoa kaikenikäisille. Hoito ja Hoiva Napakka on Siun Soten palveluntuottaja ja meille käy lähes kaikki palvelusetelityypit.- Palvelumme kattavat myös siivous-, piha- rakentamis-, remontointi-, sähkö-, LVI- ja ompelimotyöt sekä monia muita työpalveluja. Niistä kaikista on tietoa meidän verkkosivuillamme www.napakka.net. Kannattaa myös muistaa kotitalousvähennys etu.- Jos kiinnostusta yrittäjyyteen, neuvomme mielellämme yritysmuodon valinnassa. Muistuttaisin, että paljon keskusteltu ”kevytyrittäjyys” sopii hyvin, jos tekee satunnaisia töitä, sanoo Härkönen.Pilotti maatalousyrittäjien työvoiman tarpeeseenNapakan toimintaan kuuluu myös uusi pilottiohjelma, jossa on kartoitettu Keski-Karjalan ja Liperin lomituspalveluiden alueilta työvoiman tarvetta maaseudulla. Samalla on kartoitettu alueilla toimivien lomittajien kiinnostusta tehdä täytetöitä lyhyille työpäiville tai lisätöitä vapaapäiville. Yksityishenkilöt voivat myös ostaa lomittajien ja osuuskunnan palveluja.- Lisäämme työntekijöiden tietoja sitä mukaa kun saamme heitä lisää. Jos listalta ei löydy sopivaa tekijää, lisätietoja voi kysellä Napakan toimistolta. Osa lomittajista ei halua tietojaan näkyviin.- Vaikka pilotti alkoi poikkeusaikana, kaikesta huolimatta se on jo lyhyessä ajassa tuottanut tulosta, yrittäjät ja työntekijät ovat kohdanneet sekä työsopimuksia on solmittu. Lisänä tähän suuri määrä positiivista palautetta, korostaa Härkönen.Palveluja kaiken ikäisille tarpeen mukaan perheen koosta riippumatta!
  • Ikäihmisille kotipalvelua; hoito- ja hoivapalvelut, siivous-, kylvetyspalvelut, saattaja-, ulkoilu- ja asiointipalvelut, ym.
  • Lapsiperheille siivousapua, tilapäistä lastenhoitoa, kodinhoitoa ym.
  • Isot ja pienet remontit, nopeasti ja edullisesti, esteettömyys rakentaminen ja remontointi. Myös sähkötyöt.
  • Kodin elektroniikan ja atk-laitteiden käytön opastus, tietokoneiden huolto ja korjaus.
Pohjois-Karjalan Napakka Osuuskunta Sirkkalantie 13 a 2 80100 JOENSUU [email protected] Puh. 050 410 4040Artikkeli on julkaistu Pohjois-Karjalan Yritysmaailma -lehdessä 3/2020.