Suomen Nuorkauppakamareiden alue D:n vaalikokous järjestetään Tahkon Golden Resortsilla 27.-29.9.2024.

Facebook
13.09.2024 | Yrityselämässä tapahtuu

Suomen Nuorkauppakamareiden alue D:n vaalikokous järjestetään Tahkon Golden Resortsilla 27.-29.9.2024. Alue D koostuu 14 eri kamarista, aina Varkaudesta Lapin pohjoisosiin saakka.

KÄYRÄ VIIKONLOPPUNA
luvassa koulutuksia, key noteja, verkostoitumista, vaaleja, debattikilpailua, perjantain tulojuhla Oktoberfest teemalla ja lauantain iltapukugaala. Sunnuntaina tapahtuma huipentuu vaaleihin, joissa valitaan tulevalle vuodelle Pohjois- ja Itä-Suomen aluevirkailijat.

VAALIKOKOUS TARJOAA uudenlaisen mahdollisuuden olla osana tulevaisuuden positiivista muutosta. Kuten tiedämme, oikotietä onneen ei ole, yleensä matka parhaaseen lopputulokseen on mitä ihmeellisemmistä käyristä koostuva kokonaisuus. Useinhan sanotaankin, että tärkeintä ei ole päämäärä, vaan matka.

KÄYRÄ KUVASTAA myös savolaista suoruutta tai sen puutetta. Savolaiseen tapaan Käyrä-kokous ei tarjoa sinulle absoluuttisia totuuksia, vaan pakottaa meidät tulkitsemaan sisällöllisiä sanankäänteitä ja herättää keskustelua.

KAMARILAISIA ON KOKOUKSEEN rekisteröitynyt yli 150, kaikkiaan 34 eri kamarista ympäri Suomen. Tapahtuma on saanut runsaasti positiivista huomiota koko Suomen kamarilaisissa. Osallistujista yli 50 % työskentelee päättävässä asemassa.

TAPAHTUMASSA ON LUKUISIA
yhteistyökumppaneita
kuten pro Restaurants (Golden Resorts, Pehku Bar, Piazza), Rastor Instituutti, Rekry Group, Offsetpaino Tuovinen BASE Toimitilat, Käpy AI, Jylhä Outdoors, Yritysmaailma ja Toshiba Stores.

TULE TEKEMÄÄN YHTEISTYÖTÄ,
verkostoitumaan ja vaikuttamaan tulevaisuuden johtajien kanssa.

  • Huipputaso 1500 € + Osallistumisoikeus koko viikonloppuun + Puheenvuoro
  • Nousutaso 900 € + Gaalalippu + Oikeus olla paikan päällä ständillä + Ennakko-/jälkimarkkinointi somessa
  • Kehityspiste 500 € + Somepostaus + Pieni logo materiaaleissa
  • Lähtötaso 200 € Logonäkyvyys


Kysy lisää:
Teemu Soininen p. 050 5721312
[email protected]

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä