Toimitilojen siisteys on tärkeä osa turvallista työskentelyä

Facebook
24.06.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Clean and Safe Lappalainen Oy on keskittynyt yritys-, rakennus- ja teollisuussiivoukseen. Yrityksen toimintafilosofiaan kuuluu, että asiakkaiden tulee saada keskittyä ydinosaamiseensa puhtaissa ja aina edustusvalmiissa tiloissa. Asiakkaan arjesta halutaan tehdä vähän helpompaa.

– Tavoitteenamme on luoda asiakkaan toimintaympäristöön puhtautta, turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Käymme kartoittamassa asiakkaan kohteen, jonka jälkeen neuvottelemme asiakkaan kanssa sopivasta toimituskokonaisuudesta. Palvelemme asiakkaitamme erittäin joustavasti, myyntipäällikkö Sanna Koivusalo lupaa.

Perinteikäs kainuulainen yritys

Kajaanissa vuonna 2008 perustetun yrityksen teollisuuskokemus perustuu omistajiensa pitkään teollisuuskokemukseen, niin siivouksen kuin työturvallisuudenkin osalta.

– Yrityksen Clean-toimiala tuottaa siivouspalveluita ja Safe-toimiala puolestaan työturvallisuus-, työsuojelu- ja työhyvinvointialan konsultointia. Turvallisuus on meille todella tärkeä arvo, Koivusalo toteaa.

Ihmiset ja osaaminen

Clean and Safe Lappalainen lähti liikkeelle neljän henkilön voimin ja tällä hetkellä yritys työllistää 70-80 osaavaa ammattilaista. Yrityksen toimialueeseen kuuluu tällä hetkellä Kainuu, Pohjois-Savo, Jyväskylä sekä Jämsä. Jyväskylässä yhtiön toimipiste sijaitsee Seppälän alueella.

– Tulemme mielellämme paikan päälle kertomaan palveluistamme ja tekemään maksuttoman kartoituskäynnin. Olemme tavoitettavissa myös Teamsin välityksellä.

– Meidän osaava henkilökuntamme sekä kattava ja nykyaikainen laitekantamme mahdollistavat laatutason josta meidät tunnetaan. Olemme tästä aidosti iloisia meidän asiakkaiden kanssa. Olemme saaneet hyvää palautetta ja referenssimainintoja asiakkailta, Koivusalo kiittelee.

Clean and Safe Lappalainen kouluttaa henkilökuntaansa jatkuvasti.

– Haluamme olla kaikessa toiminnassamme luomassa hyvää asiakaskokemusta. Meiltä löytyy INSTA 800 -siivousstandardin mukaista osaamista. Jyväskylän alueella olemme tehneet erityisesti teollisuus-, yritys- ja rakennussiivousta.

Clean and Safe Lappalaisen hyvin koulutetun henkilökunnan koulutusvalikoimaan kuuluu laitos- ja toimitilahuoltajan koulutus, työturvakortit, ensiapukoulutus, hygieniapassit sekä pätevyys sähkötiloissa siivoamiseen.

– Tarvittaessa olemme asiakkaan tuotantotiloissa tehneet yhteistyössä siivous 5S-menetelmää, joka perustuu siisteysohjelmaan yrityksen tuotantotiloissa. Menetelmä lisää kohdeyrityksen työtehoa ja turvallisuutta, koska se mahdollistaa laatutavoitteiden mukaisen työskentelyn. Meidän teollisuussiivousosaaminen on konseptoitu ja työnlaatumme on otettu asiakaskentässä vastaan hyvin positiivisesti.

Luottamus tärkeässä roolissa

– Siivouspalvelua tarvitsevien yritysten kannattaa ottaa yhteyttä pk-yrityksiinkin. Monesti pk-yrityksistä saa ostettua hyvää laatua. Siivoojien työn onnistuminen on edellytys hyvään lopputulokseen. On tärkeää, että siivouspalvelua tarjoavan yrityksen työtekijätyytyväisyys ja laatu ovat hyvällä tasolla. Luottamus, avoin viestintä ja projektin aikataulutus ovat hyvin tärkeitä asioita, kun siivouspalveluita lähdetään ulkoistamaan, Koivusalo painottaa.

Tarjottava siivousratkaisu räätälöidään Koivusalon mukaan aina kohdekohtaisesti, riippuen siitä, kuinka paljon yrittäjä haluaa ostaa siivouspalvelua, eli käydäänkö kohteessa kerran viikossa vai joka päivä.

– Siivoojastamme tulee tärkeä osa asiakasyrityksen henkilökuntaa. Nykyään aletaan mennä yhä enemmän siihen suuntaan, että siivooja saa näkyä työyhteisössä. On yrityksiä, joissa siivous täytyy hoitaa ennen päivittäisen toiminnan aloittamista. Monet yritykset ovat myös pyytäneet, että siivooja näkyisi heidän päivittäisessä toiminnassaan.

www.cleanandsafe.fi

Clean and Safe Lappalainen Oy

“Siisteys on turvallisuutta ja viihtyisyyttä, jonka takaamme vuoden jokaisena päivänä”.

Siivouspalvelut ammattitaidolla yrityksille, rakennuksille ja teollisuuteen.

Tilaa siivooja tai maksuton kartoituskäynti.

[email protected]

P. 050 4709 181

Artikkeli on julkaistu Keski-Suomen Yritysmaailma -lehdessä 2/2021.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä