Weikko Trading Oy kehittää ja myy laadukkaita, kotimaisia käyttötuotteita

Sähkökäyttöisiä Mocola-työkonealustoja
Sähkökäyttöisiä Mocola-työkonealustoja
03.03.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Muuramelainen Weikko Trading Oy on perustettu vuonna 2018 ja sen johtoajatuksena on kehittää omia innovaatioita, tarjota markkinointikanava suomalaisille keksinnöille sekä tuottaa oheispalveluita. Niihin kuuluvat muun muassa monipuoliset asennuspalvelut ja huollot hifilaitteista kaikenlaiseen kodin elektroniikkaan. Pawe nokkakärry ja nostolaite sekä Tupla Turwa – Tikas ovat esimerkkejä yrityksen tuotemerkeistä.

Omia keksintöjä on esimerkiksi kätevä Pawe nokkakärry, jolla nostaminen käy kätevästi korkealle pakettiautoihin ja sillä voi myös ylittää esteitä taakkaa purkamatta. Kuljettaja voi huoletta lastata ja purkaa tavaroita ilman apumiestä. Tavarat 100 kg:n asti nousevat korotuksella, muuten nokkakärryä voi käyttää tavalliseen tapaan. Tuotteesta on saatu erinomaista palautetta muun muassa kodinkoneliikkeiltä.

Kun kuormat ylittävät sadan kilon rajan, tarjoaa Weikko Trading Oy pakettiautoon tarkoitetun Pawe kevytnostimen. Sillä voidaan nostaa taakat, jotka ovat maksimissaan 200 kg painoisia. Nostin kiinnitetään pakettiauton kattoon, joka mahdollistaa myös jo käytetyn ja kalustetun auton varustamisen nostimella. Nosto tapahtuu kauko-ohjatulla vinssillä. Tuote sopii erinomaisesti urakoitsijoille raskaampien tarvikkeiden, koneiden ja työkalujen nostoon.

Uusia innovaatioita tuotetaan ja markkinoidaan

Weikko Trading Oy tarjoaa myös markkinointikanavan hyödyllisille kotimaisille keksinnöille. Näitä ovat tällä hetkellä Mocola sähkökäyttöinen työkonealusta, joka on osoittanut jo käyttökelpoisuutensa esimerkiksi lumen aurauksessa, hiekan levityksessä, pientavaroiden kuljetuksissa, lehtien keräyksissä jne. Se soveltuu erityisen hyvin pientaloalueille pihatöihin.

Rengasrenki, joka tekee autonrenkaiden vaihdon helpommaksi, on myös saanut Weikko Trading Oy:n kautta myyntikanavan. Rengasrenki toimii todella hyvin matkailu- ja pakettiautojen renkaanvaihdossa.

Tupla Turwa Tikas on syntynyt tarpeesta kehittää tuote, joka ei huoju ja tutise lamppua vaihtaessa sekä toimii ikäihmisilläkin.

- Annamme mielellämme lisätietoa kaikista tuotteistamme ja palveluistamme. Käy sivuillamme, www.weikkotrading.fi ja katso videoistamme, miten laitteet toimivat!

Yhteystiedot:
Weikko Trading Oy
Punasillantie 24
40950 Muurame
www.weikkotrading.fi
[email protected]
Puh. 040 7733 925

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä