Avaa ovi matematiikkaan ja luonnon ilmiöihin ja luo huomisesta parempi

Facebook
05.12.2022 | Koulutus ja opiskelu

Luonnontieteiden ja matematiikan sekä tilastotieteen ja datatieteen opinnoissa saat tietoa siitä, mitä elämä maapallolla on. Opit erilaisia keinoja ratkaista, kuinka elämä voisi jatkua pitkään tuleville sukupolville.

Rakenna oma opintopolkusi

Monialainen, poikkitieteellinen ja käytännönläheinen koulutustarjontamme, opinnot muissa tiedekunnissa sekä vaihto-opiskelumahdollisuus ulkomailla mahdollistavat juuri sinun näköisesi opiskelun.

Opiskeluvaihtoehdot

  • Biologia
  • Luonnonvarat ja ympäristö
  • Fysiikka
  • Kemia
  • Matematiikka
  • Tilastotiede ja datatiede
  • Nanotiede
  • Aineenopettaja
  • Matematiikan tai kemian aineenopettaja ja luokanopettaja

Kestävän tulevaisuuden vaikuttaja

Kun opiskelet meillä, saat valmiudet haastavien ongelmien ratkaisemiseen. Tulevaisuudessa sinulla voi olla keskeinen rooli esim. ilmastonmuutoksen tai biodiversiteetin köyhtymisen torjumisessa, uusien teknologisten innovaatioiden kehittämisessä tai kestävämmän elämäntavan rakentamisessa.

Tiedon analysoija

Tilastotiedettä ja datatiedettä opiskelemalla opit jäsentämään valtavan tietomäärän helposti ymmärrettävään muotoon. Opit hahmottamaan nykyisyyttä ja ennustamaan tulevaisuutta. Voit löytää työpaikkasi esim. koneoppimisen, tekoälyn, lääketieteen, aivotutkimuksen, biotekniikan, signaalinkäsittelyn, ympäristöntutkimuksen, taloustieteen tai psykologian parista.

Luonnon lainalaisuuksien hallitsija

Fysiikan opinnoissa tutkit aineen, energian, avaruuden ja ajan käyttäytymistä. Näiden ilmiöiden ymmärtäminen on luonut ja luo perustaa teknologiselle yhteiskunnalle ja tulevaisuuden teknologioille. Fysiikan opiskelu koukuttaa! Se vaatii sinnikkyyttä, päättäväisyyttä ja uteliaisuutta. Valmistuttuasi osaat suunnitella ja toteuttaa kokeellisia mittauksia sekä ratkaista monimutkaisia ongelmia. Voit työllistyä esim. avaruusteknologian, uusiutuvan energian, lääkekehityksen tai tietokonemallinnusten pariin.

Yksilönä osana yhteisöä

Opiskelu on yhteisöllistä. Perinteisten luentojen ja verkko-opetuksen ohella opiskeluun sisältyy työtä pienissä ryhmissä ja laboratorioissa sekä kenttäkursseilla maastossa. Opiskelijana voit myös päästä työskentelemään huippuluokan tutkimuslaitteistoilla opettajien ja kokeneiden tutkijoiden rinnalla.

Muista hakea. Yhteishaku 15.3.–30.3.2023

jyu.fi/science

@jyuscience

[email protected]

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia