Liikuteltavat ammattikeittiöt sekä lyhyt- että pitkäaikaisiin tarpeisiin

Liikuteltavien kotimaisten ammattikeittiöiden rakentaminen onnistuu räätälöidysti kasattavista ja yhdisteltävistä keittiömoduuleista. Modulaarisissa kontteihin rakennettavissa keittiötarpeissa jokainen yksityiskohta toimii, kuten esimerkiksi muunneltavuus, materiaalit ja huoltomahdollisuudet.
Liikuteltavien kotimaisten ammattikeittiöiden rakentaminen onnistuu räätälöidysti kasattavista ja yhdisteltävistä keittiömoduuleista. Modulaarisissa kontteihin rakennettavissa keittiötarpeissa jokainen yksityiskohta toimii, kuten esimerkiksi muunneltavuus, materiaalit ja huoltomahdollisuudet.
21.04.2023 | Sosiaali- ja kuntatalous

Conty on modulaaristen keittiökokonaisuuksien ammattilainen, jonka Klaukkalan tehtaalla onnistuu kustannustehokkaasti liikuteltavien ammattikeittiöiden rakentaminen. Avaimet käteen - periaatteella toteutettavat modulaariset ammattikeittiöt pystytään tarjoamaan isompaankin tarpeeseen jopa 48 tunnin toimitusajalla. Yritystä työllistävät monet julkisen puolen toimijat; hyvinvointialueiden muutokset tuovat varautumista yllättäviin tarpeisiin väistökeittiöiden osalta.

- Mobiileista väistökeittiöistä saadaan rakennettua haluttu kokonaisuus sekä pikaisiin että hyvin akuutteihin käyttö- sekä ruuanvalmistustarpeisiin, joilla turvataan ruuan valmistus ja jakelu. Tarpeiden mukaan paikalle saadaan myös nopealla aikataululla säilyttämiseen (ruuan ja pakkausten säilyttäminen sekä kylmätilat) liittyvät kontit. Niistä voidaan rakentaa tarpeiden mukaan myös useampia erilaisia kokoonpanoja. Keittiöt ovat täysin varusteltuja, ja ne toimitetaan paikan päälle käyttövalmiina, kertoo Conty – Mobiilikeittiö Group Oy:n toimitusjohtaja Janne Saarni.

Asiakkaan tarpeita kuunnellen, avaimet käteen -periaatteella

- Vahvuutenamme on laaja ja asiantunteva modulaarikeittiöiden valmistusprosessi ja suunnittelu. Meidän Klaukkalan tehtaallamme on kapasiteettiä toteuttaa äärimmäisen nopealla aikataululla haastavimmatkin ammattikeittiöt, esimerkiksi 6 metrisiä keittiökontteja yhdyskäytävällä sekä kuiva- ja kylmävarastokonteilla. Tämän kokoluokan toteutuksia ei Suomessa saa muilta toimijoilta, linjaa Saarni ja jatkaa:

- Teemme perusteellisen tarvekartoituksen, johon kuuluu muun muassa keittiötoiminnan tärkeimpien tunnuslukujen läpikäynti, henkilökunnan vaatimusten sekä muiden lopputulosta ohjaavien tekijöiden tarkastelu. Sovittu keittiökokonaisuus testataan aina ennen asennusta ja luovutusta. Palveluun kuuluu käyttöönottotestaus ja -koulutus sekä täysi ylläpito. Vaikka sopimukselle määritellään tietty voimassaoloaika, niin palvelumme ovat käytettävissä niin kauan kuin niille on tarvetta.

Tarjoamme liikuteltavia ammattikeittiöitä, jotka ovat vastaus tarpeeseen, missä puntaroidaan ruuanjakelun ja -valmistamisen poikkeuksellisia ratkaisuvaihtoehtoja. Mahdollistamme ruokahuollon jatkumisen tilapäisissä tai pidempiaikaisissa tarpeissa, joissa ruokahuollon jatkuminen on kriittistä.

Kustannustehokas ja ekologinen ratkaisu

- Hinnoittelumallimme perustuu modulaariseen toteutukseen, jossa jokaiselle moduulille annetaan vuorokausi- ja kuukausikustannus. Palveluiden kustannukset on helppo arvioida. Budjetti ei pauku yli, vaan sovitusta pidetään kiinni, eikä palvelusta koidu yllättäviä kuluja. Kokonaisuus sisältää huollon sekä ylläpidon. Väistökeittiötarpeen poistuessa Contyn tiimi käy noutamassa keittiömodulit.

- Uudelleenkäytettävissä keittiömoduuleissa kaikki on tarkkaan harkittua, ja materiaaleissa on huomioitu ekologisuuden kannalta muun muassa kestävyys. Kun vesi ja sähkö saadaan kytkettyä ja ilmanvaihtosäädöt viimeisteltyä, kokonaisuus on valmiina käyttöön, korostaa Saarni.

Ilmajoen kunnan keskuskeittiön toteutus

Conty haastaa yrityksiä ja kuntayhteisöjä huomioimaan, että valmiussuunnitelman mukaisille väistökeittiötarpeille on tarvetta. Contyn ratkaisun avulla turvattiin äskettäin esimerkiksi 1800 henkilön ruokailut Ilmajoen Jaakko Ilkan -koulussa. Kunta teki päätöksen olla rakennuttamatta erillistä väistökeittiötä, jonka rakennustarvikkeiden elinkaari olisi jäänyt lyhyeksi, eikä liikenteen päästöjä lisääviä pitkiä ruokakuljetuksia tarvinnut järjestää.

- Helppo, ekologinen ratkaisu mahdollistaa ruokakuljetuksista luopumisen ja samalla poistaa huolet niiden epäonnistumisista sekä ympäristövaikutuksista.

www.conty.fi

LinkedIn

YouTube

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä