Pyydä tarjous

LST Service Oy on luotettava sähkökoneiden ja moottoreiden kunnossapidon ammattilainen

Käämintä on edelleen käsityötä. Kääminnällä kriittiset moottorit voidaan palauttaa nopeasti takaisin tuotantoon. 
Käämintä on edelleen käsityötä. Kääminnällä kriittiset moottorit voidaan palauttaa nopeasti takaisin tuotantoon. 
18.03.2022 | Sosiaali- ja kuntatalous, Teollisuus

Yli 40 vuoden kokemuksen omaava LST Service Oy korjaa, huoltaa ja tekee käämintätyöt sähkömoottoreihin, generaattoreihin ja muihin sähkökoneisiin. Laaja asiakaskunta koostuu muun muassa kuntien sairaanhoitopiireistä eri teollisuuden sektoreihin sekä taloyhtiöihin.

Turun Rautatehtaankadun toimitiloissa suoritetaan sähkökoneiden huoltoja ja käämintöjä, siellä sijaitsevat myös muuntamohuollon tilat. Asiakkaan halutessa huollot suoritetaan myös paikan päällä kaikkialla Suomessa. Oma, kattava varastomme takaa varaosien ja varalaitteiden nopean toimituksen.

- Olemme huoltaneet ja korjanneet sähkökoneita ja taajuusmuuttajia luotettavasti ja joustavasti jo vuodesta 1976 lähtien. Erikoisosaamista on esimerkiksi pyörivien sähkökoneiden kunnossapidosta. Teemme myös kattavasti erilaisten sähkölaitteiden ennakoivaa- ja määräaikaishuoltoa, jolla voidaan varmistaa laitteiden häiriötön tuotanto.

- Ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa nopeasti ja varmasti, olipa kyseessä ilmanvaihtokoneen moottorin vaihto, taajuusmuuttajan käyttöönotto tai sähkönlaadunmittaus ja kompensointilaitteen ennakkohuolto. Uutena palvelukonseptina meillä on myös sähköautojen latauksiin liittyvät selvitystyöt, kertoo LST Service Oy:n toimitusjohtaja Ville Lehto.

Asiantuntevaa huolto- ja kartoituspalvelua

Sähkön merkitys nykyaikaisissa kiinteistöissä kasvaa, ja järjestelmät ovat yhä riippuvaisempia sähkö- ja tietoliikennejärjestelmien kokonaisvaltaisesta toiminnasta. Oikein suunnitellut, asennetut, huolletut ja ylläpidetyt sähkölaitteet varmistavat osaltaan kiinteistön järjestelmien turvallisen toiminnan.

- Esimerkiksi teollisuuden automaatio ja tuotannon valvonta pilvessä tai tehtaan automaatiojärjestelmässä on tuonut uusia vaatimuksia myös perinteisten sähkökoneiden kunnossapitoon. Yhä useammin laitteiden huoltohistoria ja tulevat määräaikaishuollot sijaitsevat erilaisissa sovelluksissa, joihin tehdyt toimenpiteet myös päivitetään. Asiantuntijamme suorittavatkin tarkastukset, kartoitukset, mittaukset ja huollot viimeisimpiä sovelluksia ja mittalaitteita apunaan käyttäen, toteaa Lehto.

Esimerkiksi laitteistojen toiminnanvarmuuden mittaamiseen LST Service käyttää lämpökuvausta.

- Säännöllisesti asiantuntijan toimesta suoritettu lämpökuvaus parantaa merkittävästi laitteistojen toimintavarmuutta ja varmistaa sähköisen ja mekaanisen huoltotarpeen oikean ajoituksen.

- Mittausmenetelmä toimii myös riskikartoituksen apuvälineenä esimerkiksi arvioitaessa tuotantoprosessin toimintaa ja turvallisuutta. Lämpökameralla saadaan nopea, varma ja reaaliajassa oleva kuva kohteen lämpötilasta. Suoritamme lämpökuvausta muun muassa kiinteistöjen sähkönjakelujärjestelmille ja teollisuuden prosessilaitteille. Kuvaukset voidaan tehdä niin pien- kuin suurjännitelaitteistoillekin. Lämpökuvauksen yhteydessä voidaan tarvittaessa suorittaa myös kiinteistön sähkönlaadun mittaukset. Kaikki lämpökuvaajamme ovat LK1-sertifioituja sähköalan ammattilaisia, jatkaa Lehto.

Huoltamaton kompensointilaite voi olla myös paloriski. Oikea-aikaisella huollolla voidaan minimoida laitteen häiriöt ja turvallisuusriskit.

Meiltä myös sähköautojen latauspisteiden kartoitusta

Lataushybridit ja täyssähköautot yleistyvät ja latauspisteiden tarve kasvaa. Sopivan latausratkaisun löytämiseksi on tärkeää selvittää taloyhtiön sähköliittymän sekä kiinteistön sisäisen sähköverkon nykytilanne ja riittävyys. Samalla selvitetään taloyhtiön tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa parhaiten sopiva latausratkaisu.

- Kiinteistön nykyisen sähköjärjestelmän kunnon ja sähköliittymän kapasiteetin kartoituksen perusteella toimitamme kattavan raportin ja teemme tarjouksen sopivien latauslaitteiden asentamisesta. Kannattaa ottaa meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää, sanoo Lehto.

www.lst.fi

LST Service Oy on osana merkittävää suomalaista sähkötekniikan konsernia, LST Groupia. Sähköjärjestelmien kuntotutkimuksen asiantuntijamme ovat Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin valtuuttamia sähkötarkastajia, joilla on lisäksi sähkölaitteiston kuntotutkijan pätevyys. LST Service on mm. seuraavien tuotemerkkien virallinen edustaja: ABB, VEM, WEG, Vacon, Danfoss, Eaton, SEW-Eurodrive.

Muita uutisia