Pyydä tarjous

Ammattikäyttöön suunniteltuja laadukkaita mittalaitteita

Digipalvelut
17.05.2022 | Teollisuus

Aimtec Oy maahantuo, kalibroi ja huoltaa erilaisia mittalaitteita. Yhtiö on keskittynyt maahantuonnissaan pelkästään laadukkaisiin eurooppalaisiin mittalaitemerkkeihin, jotka kaikki ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja. Aimtecin nopea huoltopalvelu tuo asiakkaille merkittävää lisäarvoa. Yrityksen suurimpia päämiehiä edustavat saksalaiset Wöhler ja Dräger.

– Jos meidän maahantuomia mittalaitteita verrataan ulkomaisten verkkokauppojen tarjoamaan, emme pysty kilpailemaan välttämättä hinnalla, mutta mahdollisten huolto- ja takuuasioiden hoitaminen on meidän kanssa asioidessa huomattavan paljon helpompaa. Sijaitsemme tässä Kehä III:sen varrella, joten pystymme palvelemaan hienosti koko Ruuhka-Suomen aluetta. Toimitamme tavaraa ja tarjoamme palveluitamme koko Suomen alueella, toimitusjohtaja Matti Kaartinen toteaa.

Mittalaitteita teollisuus- ja rakentamiskohteisiin

Aimtec tarjoaa teollisuuspuolen mittalaitteita kaikenlaisiin kohteisiin, joissa on polttimia. Kyseessä voi olla kaasu-, öljy- tai biopuolen poltin.

– Meidän savukaasuanalysaattoreita käytetään palamisen optimoinnissa, että prosessissa on oikeat määrät ilmaa ja polttoainetta. Toinen tuoteryhmä, mikä koskee teollisuutta ja kaikkea muutakin rakentamista, ovat meidän LVI-puolen mittalaitteet. Näillä laiteilla voidaan mitata ilmamääriä ja ilman laatua, eli hiilidioksidi- ja hiukkaspitoisuuksia.

Kaartinen mainitsee, että hiukkasmittareita myyty myös isommille moottorivalmistajille, jotka haluavat pitää tuotantotilansa ilmaston puhtaana.

– Mm. näissä kohteissa käytetään hiukkasmittareita hiilidioksidi- ja hiukkaspitoisuuksien tarkkailussa.

Aimtecin tuotteisiin kuuluvat myös tarkastuskamerat, joilla voidaan kuvat ja tarkastella erilaisia vaaka- ja pystykanavia. Elintarviketeollisuudessa tehdään puolestaan lämpötilamittausta, jota varten on olemassa omat elintarvikehyväksytyt mittalaitteet.

– Elintarvikepuolella tehdään prosessien valvontaa, jolloin valvotaan esim. kylmiöiden ja pakastimien lämpötiloja, tallentaen niistä jatkuvaa dataa.

Aimtecin edustamat mittalaitteet ovat pääosin liikuteltavia

– Meidän myymät mittarit menevät usein huoltofirmoille, jotka käyvät mittaamassa erilaisia teollisuuden prosesseja. Tästä syystä myymämme mittalaitteet ovat pääosin liikuteltavia, Kaartinen toteaa.

Vaivattomat huollot ja takuukorjaukset

– Normaaleissa vuosihuolto-, kalibrointi- tai korjaustarpeissa, asiakkaat lähettävät mittarinsa meille, me teemme täällä tarvittavat toimenpiteet ja lähetämme ne takaisin asiakkaalle. Tuotteiden takuu on tehtaan myöntämä, jolloin me hoidamme asioinnin asiakkaan puolesta tehtaan suuntaan, Kaartinen kertoo.

Asiakaskunnassa yli 5000 suomalaista yritystä

– Olen yrityksen toinen omistaja. Kun yrityksen alkuperäinen omistaja eläköityi noin kuusi vuotta sitten, ostin yrityksen ja lähdin jatkamaan toimintaa. Yritys on ehtinyt toimimaan alalla jo lähes 25 vuotta, joten olemme varsin vakiintunut mittalaitetoimittaja. Asiakaskuntaamme kuuluu yli 5000 suomalaista yritystä, yhden miehen asennusfirmoista aina Suomen suurimpiin pörssiyhtiöihin, joista voisin mainita mm. UPM:n ja Fortumin.

Kaartinen kertoo, että Aimtecin laajasta mittalaitevalikoimasta löytyy tuotteita lähes kaikenlaisiin mittaustarpeisiin.

Aimtecin valikoimaan kuuluvat mm. ilmamäärämittarit, paine-eromittarit, dataloggerit, kosteusmittarit, elintarvikelämpömittarit, savukaasuanalysaattorit ja tarkastuskamerat, sekä nuohousvälineet ilmastointikanaville ja hormeille.

Yhtiö edustaa laadukkaita ja tunnettuja eurooppalaisia merkkejä kuten Kimo, Sauermann, Comark, Kane, Dräger ja Wöhler.

aimtec.fi
+358 (0)9 6899 9100
[email protected]

Muita uutisia