Pyydä tarjous

Lapin Vesileikkaus/LaVe Oy – Pohjois-Suomen monipuolisin levyleikkausyritys tähtää tasaiseen kasvuun

Toteutamme monipuolisia kokonaisuuksia kuten adapterilaippoja pintakäsittelyineen ja tiivisteineen räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan.
Toteutamme monipuolisia kokonaisuuksia kuten adapterilaippoja pintakäsittelyineen ja tiivisteineen räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan.
16.05.2022 | Teollisuus

Yli 10 vuotta sitten Kemissä toimintansa aloittanut LaVe Oy tarjoaa materiaalista riippumatonta levyleikkausta ja tuotteiden valmistusprosesseja aina suunnittelusta lopputuotteeksi asti. Omasta varastosta löytyy levytavaraa kattavasti; S355-, kulutus-, ruostumattomat- ja haponkestävät teräkset. Lisänä tähän myös alumiinit, kuparit, kumit, muovit ja vanerit. Dynaamisen hinnoittelun mahdollistavat nopeat palvelut ovat yrityksen vahvuus.

LaVe:n tärkeimpiä asiakkaita ovat teollisuuden kunnossapitoalan yritykset. Yritys palvelee myöskin kaikkia toimialoja kaivosteollisuudesta paperiteollisuuteen ja infranrakennukseen, joissa on kuluvia komponentteja muoveista, teräksistä ja kulutusteräksistä.

- Tehokkaan tuotantoprosessimme ja kattavan materiaalivarastomme ansiosta pystymme toimittamaan levyleikkeitä nopeasti lyhyellä toimitusajalla, jopa samalle päivälle. Näin asiakkaan tuotannossa ei synny pitkiä seisokkeja ja vältytään ylimääräisiltä kustannuksilta. Hinnoittelumme on dynaamista ja perustuu tilausten toimitusaikaan, tuotantoaikaan, kappaleiden määrään, kokoon, materiaaliin sekä moneen muuhun tekijään. Olemme pyrkineet tekemään tilaus- ja toimitusprosessin mahdollisimman helpoksi asiakkaalle, ja kaikki leikatut osat jäävät järjestelmäämme muistiin tulevia tarpeita varten, kertoo yrittäjä Markus Ahokas.

Monipuolinen vesileikkaus soveltuu erittäin hyvin myös koville kulutusteräksille.
Uuden viisteleikkauspään ansiosta voidaan viisteet leikata ilman jälkityövaiheita.
Myös monipuolinen kulutusteräs osaaminen ja kattava varasto ovat asiakkaidemme etu.

Vesileikkaus menetelmänä tehokas

Vesileikkaus on materiaalista riippumaton leikkaustapa aina 100 mm paksuuteen saakka. Leikattava materiaali voi olla esimerkiksi kumia, muovia, terästä, kulutusterästä tai ruostumatonta terästä. Vesileikkaus voidaan tehdä kahdella eri tyyppisellä menetelmällä; puhdasvesileikkauksena tai abrasiivileikkauksena, jossa lisäaineena on hiekka.

- Valitsemme automaattisesti aina kullekin materiaalille sopivimman leikkausmenetelmän. Vuonna 2021 hankitun suuremman viistevesileikkauslaitteen leikkuuala on jopa 3000x6000mm ja sillä voidaan leikata viisteet aina 60 asteeseen asti. Vesileikkauksen suurin etu on se, että siitä ei aiheudu leikattavaan materiaaliin termisiä muodonmuutoksia eikä materiaali muuta muotoaan itse leikkausmenetelmästä johtuen. Siksi materiaalin ominaisuudet pysyvät alkuperäisen kaltaisina. Myöskään reikien koko ei ole sidoksissa materiaalin vahvuuteen, kuten muilla leikkausmenetelmillä, toteaa Ahokas.

Vahvaa kone- ja laitesuunnittelua

LaVe on myös erikoistunut mekaanisten ongelmien ratkaisuun sekä täysin uusien tuotteiden kehittämiseen sekä valmistukseen.

- Tavoitteenamme on tehdä valmistusprosessi mahdollisimman helpoksi asiakkaallemme. Tuotteen suunnittelun teemme yhteistyössä, juuri heidän tarpeeseensa. Erikoisosaamiseemme kuuluu myös erilaisten tuotteeseen liittyvien ongelmaratkaisujen tuottaminen. Valmistuksessa käytämme omaa ja tarvittaessa yhteistyöverkostomme osaamista. Lisäksi meillä on kokemusta hitsaus- ja asennustöistä, mikä varmistaa lopputuotteen laadun ja viimeistelyn, jatkaa Ahokas.

Kemialliset tiivisteet monipuolisesti suoraan hyllystä. Myös useita eri tiivistelevyjä kuten grafiitti,
TopChem2000, kemiallinen tiiviste sekä KlingerSill yleistiivistelevyt nopeita tai erikoisempia tiivisteitä varten.

Yhteistyötä Klinger Finland Oy:n sekä SSAB:n kanssa

- Klinger Finland Oy:n kanssa solmitun yhteistyön tarkoituksena on parantaa Pohjois-Suomen tiivisteasiakkaiden palvelua. Huippu laadukkaiden tuotteiden toimitukset saadaan perille jopa saman päivän aikana ja joustava palvelu toimii sovittaessa 24/7.

- SSAB:n Hardoxwearparts kumppanuuden myötä kulutusteräs osaamisemme on kehittynyt merkittävästi ja pystymme tarjoamaan monipuolisia kulutusteräsosia käyttökohteisiin sekä myös tarjoamaan entistä parempia ratkaisuja kohteen elin iän pidentämiseen. Myös uuden kiinnitysmenetelmän myötä pystymme tarjoamaan entistä mielenkiintoisempia ratkaisuja kulutusterästen kiinnittämiseen. Uusi kiinnitysmenetelmä julkaistaan osastollamme 108 pohjoinen teollisuus messuilla.

www.lave.fi
www.instagram.com/lapinvesileikkaus
www.linkedin.com/company/lave-oy/

Tarjouspyynnöt
+358 (0)40 684 0311 / toimisto
Tarjouspyynnöt myös WhatsAppilla
[email protected]

Muita uutisia