Pyydä tarjous

Camini / Sisäilmahuolto Oy Suomi – puhtaan sisäilman ja turvallisen lämmityksen puolesta jo yli 30 vuotta

Puhdas sisäilma syntyy ilmanvaihdon säännöllisestä huollosta. Ilmanvaihdon huolto lisää myös energian säästöä.
Puhdas sisäilma syntyy ilmanvaihdon säännöllisestä huollosta. Ilmanvaihdon huolto lisää myös energian säästöä.
24.03.2023 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Camini tunnetaan Suomen johtavana nuohous- ja ilmanvaihtoyrityksenä. Sen lähes 60 alan huippuasiantuntijaa palvelevat yksityisistä kotitalouksista aina taloyhtiöihin, sekä yrityksiin ja julkisen puolen toimijoihin. Päätoimialuetta on pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa, Kanta-Häme sekä Keski-Suomi. Uutena toimintaan on tullut Talokuntoon.fi verkkokauppa- ja toiminnanohjausjärjestelmä, joka mahdollistaa asiakkaiden kanavasta, ajasta ja paikasta riippumattoman asioinnin, mutta myös ammattilaisten tehokkaan työnteon.

- Alan monipuolisina ammattilaisina kehitämme jatkuvasti asiakkaita parhaiten palvelevia palvelumalleja. Talokuntoon.fi on yksi esimerkki siitä, miten helposti ja vaivattomasti meidän kanssamme käy asiointi.

- Peruspalveluumme kuuluu edelleenkin nuohouksen ja ilmanvaihdon puhdistuksen lisäksi laitteiden säätäminen kuntoon ja ohjeiden antaminen laitteiden ja suodattimien käytöstä sekä erilaiset huoltotoimenpiteet. Uskomme vahvasti, että asiakkaan parhaan palvelukokemuksen eväät löytyvät osaavasta ja motivoituneesta henkilöstöstä, sanoo Camini Oy:n kehitysjohtaja Jukka Matero.

Camini-konsernin visiona on tarjota parasta palvelua ja osaavimmat ammattilaiset, tehokkainta teknologiaa käyttäen.

Monipuolisia palveluja nuohouksesta ilmanvaihtoon

Jukka Materolla on pitkäaikainen kokemus ja osaaminen alan töistä. Ennen nykyistä tehtävää, hänen työkuvaansa ovat kuuluneet yksikönvetäminen sekä nuohoojamestarin työt.

- Muistutan, että tulisijan ja hormin pintoihin kerääntyvä noki estää tulisijan lämpenemistä ja aiheuttaa palovaaran. Asunnon tai kiinteistön omistaja on vastuussa tulisijojen kunnosta ja huollosta. Tulisijojen nuohous tulisikin tehdä asuintaloissa kerran vuodessa ja vapaa-ajan taloissa kerran kolmessa vuodessa. Lämmityskattiloiden suositus nuohoukselle on yleensä vuosi ja sen voi tilata kätevästi, vaikka öljypoltinhuollon yhteydessä.

Camini tarjoaa myös kaikki ilmanvaihdon huoltoon ja saneeraamiseen tarvittavat palvelut.

- Ilmanvaihtolaitteet muuttuvat ja automatisoituvat. Hyvä ilmanvaihto vaatii uusien laitteiden oikean säätämisen ja huollon, myös käyttöönotossa, toteaa Matero ja jatkaa:

- Ilmanvaihdon säätäminen kuntoon vaatii osaamista ja ammattitaitoa. Me teemme ilmanvaihtokanavien puhdistukset sekä tarkastamme, korjaamme ja vaihdamme ilmanvaihtokoneet ja suodattimet. Puhdistus on tärkeää paitsi sisäilman laadun, myös lämmöntalteenoton toiminnan ja lämmitysenergian kulutuksen kannalta. Lisäksi mittaamme ja säädämme ilman kulun kuntoon sekä neuvomme ilmanvaihdon korjauksissa ja saneerauksissa. Mittaus- ja säätötyöllä varmistetaan rakennuksen terveellisyys ja elinkaari vuosiksi eteenpäin. Esimerkiksi taloyhtiöille, yrityksille sekä julkisten puolen toimijoille tarjoamme myös jatkuvaa huolenpitosopimusta.

Camini-konserni palveli 2022 vuositasolla n. 25 000 eri asiakasta. Camini-konsernin laajaan asiakaskuntaan kuuluvat muun muassa Pirkanmaan Sairaanhoitopiiri (TAYS), Hämeenlinnan kaupunki, Hattulan kunta ja lukuisat taloyhtiöt sekä yksityisasiakkaat.

Alan palvelujen verkkokauppa ensimmäisenä Suomessa

Camini-konsernin tytäryhtiöt ovat siirtyneet Talokuntoon.fi digitaalisen palvelualustan käyttöön ja palvelevat asiakkaitaan nuohouksen, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksen, mittausten ja säätämisen, ilmanvaihtolaitteiden huoltojen sekä -korjausten osalta ”joka kodin verkkokaupassa” 24/7.

- Palvelumme ovat vain klikkauksen päässä myös iltaisin ja viikonloppuisin, joka varmasti on monelle asiakkaalle suuri etu kiireisen arjen keskellä.

- Kehittämämme Talokuntoon-toiminnanohjausjärjestelmä palvelee loistavasti myös työntekijöitämme. Mobiiliapplikaatio ohjaa ammattilaisemme oikeaan aikaan oikeaan kohdeosoitteeseen. Se myös varmistaa asiakkaan kanssa sovittujen asioiden toteutumisen ja pitää huolen raportoinnista, kertoo Matero.

Alalle tarvitaan lisää tekijöitä

- Tavoitteemme on olla nuohous- ja ilmastointialan paras työpaikka. Kasvuyrityksenä haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä, jotka opetamme ammattilaisiksi työn kautta. Panostamme aktiivisesti työtapoihin, työturvallisuuteen ja henkilöstön eteenpäin kouluttamiseen. Kouluttajamme ovat myös Suomen kokeneimpia ammattilaisia.

www.camini.fi