Pyydä tarjous

Laadukkaita työlaitteita auraukseen, hiekoittamiseen, kaivamiseen ja harjaukseen

Laadukkaat STARK-työlaitteet liitetään osaksi peruskonetta, joka voi olla traktori, kiinteistöhuoltokone, pyöräkuormaaja tai kaivuri.
Laadukkaat STARK-työlaitteet liitetään osaksi peruskonetta, joka voi olla traktori, kiinteistöhuoltokone, pyöräkuormaaja tai kaivuri.
14.12.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Lametal Oy on perinteikäs, vuosikymmenien kokemuksella toimiva yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi STARK- työlaitteita pyöräkuormaajiin, kiinteistönhoitokoneisiin, traktoreihin ja kaivukoneisiin. Päätuotteita ovat erilaiset lumityö- ja harjalaitteet kiinteistöjen ja taajamien hoitoon. Erityisen tunnetuksi Lapinlahdella toimiva yritys on tullut U-auroistaan ja tärkeästä Relax -teränlaukaisumekanismipatentistaan. Laajan myyntiverkoston ansiosta laadukas tuotevalikoima löytyy Suomen lisäksi myös kansainvälisiltä markkinoilta.

Yrityksen toimipaikka sijaitsee Lapinlahdella, noin 60 kilometrin päässä Kuopiosta pohjoiseen. Laajan myyntiverkoston avulla pystytään palvelemaan tehokkaasti asiakkaita ympäri Suomea mutta myös kansainvälisillä markkinoilla.

- Kaikki STARK – tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa jo yli 40 vuoden ajan. Kattava STARK -myyntiverkosto ulottuu Suomen lisäksi muun muassa Pohjoismaihin ja Baltiaan, sanoo myyntijohtaja Pauli Smolander.

Ammattitaito ja pitkä alan kokemus

STARK –tuotteet ovat saaneet alkunsa 1980 –luvun alkupuolella, jolloin niiden kehityksen ja valmistuksen aloitti PK – Peltosalmi Oy. Ensimmäinen STARK –tuote oli traktorin etunostolaite, joka sai pian seurakseen puskulevyn, avoharjan ja alueauran. Vuonna 1987 tuoteoikeudet siirtyivät Lapinlahden Metallityölle, joka myöhemmin muutti nimensä Lametal Oy:ksi. 1990 –luvulla tuotevalikoima laajentui käsittämään myös nivelaurat, keräävät harjakoneet, hiekoittimet ja siipilumikauhat. 2000-luvulla yrityksen markkina-alue kasvoi vahvasti myös Suomen rajojen ulkopuolelle moniin Euroopan maihin.

- Nykyisin tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima erilaisia auroja, harjoja, hiekoittimia, lumikauhoja ja tielanoja. Lametal Oy on kasvanut erikoisosaajaksi ja merkittäväksi toimijaksi koko alalla. Suomen mittakaavassa se on alan suurin toimija ja oman toimialueensa merkittävä työllistäjä, yhteensä yli 30 henkilöä, korostaa Smolander.

Stark – merkki laadusta ja kestävyydestä

Stark-tuotteet ovat alan johtavien urakoitsijoiden valinta, kun tarvitaan laadukkaita työlaitteita aurakseen, hiekoittamiseen, kaivamiseen ja harjaukseen. Ne ovat kuuluisia toimivuudestaan, kestävyydestään sekä teknisistä ominaisuuksistaan. Stark-työlaitteet liitetään osaksi peruskonetta, joka voi olla traktori, kiinteistöhuoltokone, pyöräkuormaaja tai kaivuri. Työntuottavuus riippuu paljon siitä, millaiset työlaitteet peruskoneeseen liitetään.

- Tuotteemme on suunniteltu kovanluokan ammattikäyttöön. Suunnittelun lähtökohtina ovat ensiluokkainen toimivuus, kestävyys ja helppo liitettävyys peruskoneisiin. Kotimaisuus on myös tärkeä osa Stark-työlaitteita. Kaikki suunnittelu ja valmistus tapahtuu Suomessa.

Varaosat ja lisälaitteet nopeasti suoraan tehtaalta

STARK-työlaitteet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä, mutta säännöllinen huolto on tarpeen niiden ylläpitämiseksi ja kuluvat osat tulee vaihtaa hyvissä ajoin vahinkojen estämiseksi.

- Meiltä saa kaikkien STARK - työlaitteiden osat nopeasti suoraan tehtaalta, kuluvat osat ja kauden varaosat heti tehtaan varastosta. Myös yleisimmät sovitteet heti varastosta, erikoisemmat sovitteet ja erilaiset lisälaitteet valmistamme tilauksesta. Kannattaa ottaa meihin yhteyttä, niin kerromme lisää, sanoo Smolander lopuksi.

www.stark.fi
YouTube
Facebook
Instagram

[email protected]
+358 400 480 401


STARK kehittää asiakaskokemusta

Kun omistamasi työlaitteen yksilöllinen sarjanumero löytyy tietokannastamme, pystymme parantamaan tuotekohtaista asiakasneuvontaa ja varmistamaan oikeiden huolto-osien nopeamman löytämisen. Rekisteröinnin ansiosta myös takuuasioiden hoitaminen sujuu vaivattomasti.

Liittymällä STARK-perheeseen varmistat samalla, että saat tiedon tuoteuutuuksista ja ja uusista STARK-innovaatioista ensimmäisten joukossa. Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus olla mukana suomalaisen lisälaitevalmistajan jatkuvassa kehitystyössä. Yhteistyön ja käyttäjäkokemusten ansiosta voimme valmistaa entistä tehokkaampia, pidemmälle kehitettyjä ja kestävämpiä lisälaitteita ammattilaisten käyttöön.