Pyydä tarjous

Laaja Volkswagenin hyötyautomallisto kaikkiin tarpeisiin

Digipalvelut
29.10.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Volkswagenin monipuolisesta hyötyautomallistosta löytyy vaihtoehdot kaikkiin eri kuljetustarpeisiin ja käyttötarkoituksiin. Nykyaikainen mallisto koostuu Transporterin, Caddyn, Crafterin, uuden pienen kokoluokan E-up! Cargo täyssähköpakettiauton ja täysin uuden Multivanin lukuisista eri variaatioista. Lisää sähköisiä uutuuksia on luvassa jatkossakin.

Volkswagen on Suomen johtava hyötyautomerkki ja lukuisten suomalaisten yritysten valinta. Monipuolisesta mallistosta on helppo löytää erilaisten yritysten tarpeisiin sopivat kuljetusvälineet. Pörhön Volkswagen Tavara-autokeskuksen hyötyajoneuvomyyjä Mika Käyhkö onkin erittäin tyytyväinen edustamaansa laajaan hyötyautomallistoon.

– Suomen myydyin pakettiautomalli Volkswagen Transporter on jo yhdeksättä kertaa peräkkäin Suomen ostetuin pakettiauto.

– Uusimmassa Volkswagen Transporter T6.1-mallistossa on tarjolla 4Motion-nelivetoa, automaattivaihteistoa sekä useita eri moottorivaihtoehtoja aina 204 hevosvoimaisiin tehoversoihin saakka. Meillä on menossa useita tarjouskampanjoita Transporterista, muun muassa nelivetoinen 4Motion-kampanjamalli ja perinteinen Transporter Pro kampanjamalli, jonka saa myös automaattivaihteisena. Transporter Pro on suunniteltu ammattikäyttöön myös varusteiltaan. Puhutaan edullisen hinnan perustyökalusta, josta löytyy kaikki tarvittava, Käyhkö kuvailee.

Caddy on markkinoiden suosituin malli kokoluokassaan

Caddy on Transporteria pienempi hyötyauto, josta on tarjolla normaalimallin lisäksi pidempi Caddy Maxi -malli. Erittäin tilava 1+6 -paikkainen Caddy Maxi on Käyhkön mukaan myös yksi Suomen suosituimpia taksiautomalleja.

– Caddyista voidaan rakentaa esimerkiksi matalalattiatakseja, joissa on yksi pyörätuolipaikka ja paaripaikka. Kyseessä on todella monikäyttöinen taksiauto, jolla pystytään palvelemaan hyvinkin laajaa asiakaskuntaa.

– Uusi 100% muuttunut Caddy on herättänyt ihastusta ns. normaali versiona, että Maxi-mallina. Caddyä on saatavilla totuttuun tapaan automaattivaihteisena ja nelivetona, myös Pro löytyy Transporterin tapaan, Käyhkö jatkaa.

Enemmän tilaa kaikille

Uusi viidennen sukupolven monitaiturimalli on tehnyt vaikutuksen sisätilojen uusilla higtech-ratkaisuillaan ja selkeästi suuremmilla tiloillaan.

– Caddy-mallisto laajeni keväällä entisestään Caddy Cargo Maxi -umpipakettiautojen myynnin alettua. Uusi Maxi tarjoaa tavaratilaa 3,7 m². Uuden alustarakenteen ansiosta myös liukuovien leveyttä on pystytty kasvattamaan ja tilaa riittää kahdellekin eurolavalle, korostaa Käyhkö.

Crafter vastaa suureen tilatarpeeseen

Käyhkö kertoo, että nykyinen Crafter-malli on osoittautunut niin luotettavaksi autoksi, että sille myönnetään nyt viiden (5) vuoden tai 200 000 kilometrin tehdastakuu. Crafter-tuoteperheeseen kuuluu myös täyssähköauto eCrafter, mikä soveltuu päästöttömänä autona erityisen hyvin lyhyempien matkojen jakelukäyttöön.

– Crafterista löytyy lukematon määrä eri mallivariaatioita aina painoluokista auton pituuteen, korkeuteen ja voimalinjoihin. Tarjolla on mm. 3 eri pituutta, missä autojen kokonaispituudet ovat 6 metriä, 6,8 metriä ja 7,4 metriä kertoo Käyhkö ja jatkaa.

– Kaikista malleista saa lisäksi korkean tai extra-korkean mallin. Craftereita saa etu-, takaja nelivetoisena. Tällä hetkellä 4Motion-nelivetoversiot ovat kasvattaneet voimakkaasti suosiotaan sen edullisen hinnan ja ylivoimaisten ajo-ominaisuuksien myötä. Lähes joka kolmas myyty Crafter onkin jo 4Motion-neliveto. Moottorivaihtoehtoja Crafterissa on myös runsaasti aina 2.0 litraisesta 75 kW-versiosta 130 kW bi-turbomoottoriin ja täyssähköautoon. Myydyimmiksi moottorivaihtoehdoiksi ovat nousseet 103 kW tai 130 kW versiot.

Crafteria menee Käyhkön mukaan pääasiassa rakennusliikkeille, sähköliikkeille ja muillekin toimijoille, jotka tarvitsevat paljon tavaratilaa sekä ajo-ominaisuuksiltaan markkinoiden parhaan auton.

– Myös taksit päätyvät usein juuri näistä syistä Crafteriin. Erittäin suosittuja monille harrastajille ja yrittäjille ovat myös Suomessa rakennettavat Crafter-retkeilyautot, jotka autoverosta vapaana soveltuvat erittäin moneen käyttöön.

Crafter mallisto täydentyi kuorma-automallilla

Volkswagen Crafter mallisto on täydentynyt uudella isomman kokoluokan kuorma-automallilla – Crafter Oberaigner 4x4 nelivetomalli on nyt myynnissä Suomessa. Volkswagen Oberaigner 4x4 kuorma-auto perustuu Crafterin 50/55 alustaan. Muutos tuo mukanaan Torsen-tyyppisen jatkuvan nelivedon, joka on muokattu vakiokorkuiseen alustaan. Volkswagen Crafter Oberaigner 4x4 -mallin moottorina on aina 130 kW (177 hv) tehoinen 2,0 TDI -dieselmoottori, joka voidaan yhdistää joko 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon tai 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon.

Volkswagenilla ei ole aikaisemmin ollut mallistossaan tämän kokoluokan kuorma-autoa nelivedolla varustettuna. Volkswagen Crafter Oberaigner 4x4 tuo nyt oivan lisän mallistoon ja on erityisen houkutteleva vaihtoehto mm. vesilaitoksille, sähkölaitoksille, verkon rakennukseen ja kuntien ja valtion ylläpitämille toiminnoille.

Uusi Multivan tarjoaa aivan uusia mahdollisuuksia

Multivan aloittaa aivan uuden aikakauden isojen tila-autojen saralla. Täysin uusi premium-luokan tila-auto Volkswagenin uusimalla alustarakenteella (MQB), uusimmilla kuljettajaa avustavilla järjestelmillä ja ajantilaan erinomaisesti sopivalla lataushybridi-voimalinjalla. Eikä tässä vielä kaikki, hintaluokkakin tuo Multivanin aivan uudelle tasolle ja uusien asiakkaiden saataville. Uusi Multivan normaali Life eHybrid 160kW DSG-automaatti: 65 319 € Alle 50 g/km päästöillä, Multivan osuu oikeaan hetkeen päivän kuumimpien trendien kanssa.

– Yritysten päästörajat työsuhdeautoille ja tuotantoautoille kiristyvät koko ajan. Tämän kokoista, laatuista ja hintaista tila-autoa näillä päästöillä ei ole muilla tarjota, joten Multivan avaa erinomaisen mahdollisuuden työsuhdeautoilijoiden keskuudessa. Tänä päivänähän puhtaiden autojen direktiivi velvoittaa kunnat, valtion ja seurakunnat hankkimaan vähäpäästöisiä, alle 50 g/km päästäviä autoja käyttöönsä. Sama sääntö pätee myös ostopalveluihin, toteaa Käyhkö.

Volkswagen e-up! Cargo nyt myynnissä

Volkswagen toi vuoden 2020 lopulla mallistoonsa pienemmän kokoluokan pakettiautomallin Volkswagen up! Cargon. Nyt vuorossa on sen täyssähköinen versio – Volkswagen e-up! Cargo.

– Volkswagen e-up! Cargo on kokoonsa nähden erinomainen valinta pienempään jakelu- ja kuljetustarpeeseen, ja se vakuuttaa myös erinomaisilla ajo-ominaisuuksillaan. Volkswagen e-up! Cargon toimintamatka on jopa 260 kilometriä (WLTP), ja matka taittuu paikallisesti täysin päästöttömästi ja hiljaisesti, kiteyttää Käyhkö Suomen edullisimmasta täyssähköpakettiautosta.

Crafter Grand California -matkailuauto

Crafter-malliston kruunaa Volkswagenin tehdasvalmisteisten peltikuoristen matkailuautojen sarjaan. Grand California –mallinimeä kantava uutuudesta löytyy kaikki mitä matkailuautossa tarvitaan aina keittiö-, käymälä ja suihkutiloista mukaviin nukkumapaikkoihin. Autoja on kahta mallia, joiden nimet määräytyvät auton kokonaispituuden mukaan Grand California 600 ja Grand California 680. GC680-version saa myös suosittuna 4Motion-nelivetona erittäin edulliseen hintaan, mikä on matkailuautoissa harvinaista.

– Monista kilpailijoistaan poiketen, kyseessä on täysin peltikorinen auto, joka tehdään valmiiksi Crafterin tehtaalla. Tehdasvalmisteisuus takaa kattavan huoltoverkoston sekä tyylikkään ja laadukkaan lopputuloksen. Myös monet muut tekijät kuten kolariturvallisuus ja ajo-ominaisuudet ovat aivan eri luokkaa kuin ns. päällirakenteisissa isommissa matkailuautoissa. Crafter Grand Californian vakiovarustelu on runsasta, esimerkiksi LED-ajovalot, aurinkokennot, markiisit sekä automaattinen sivutuuliavustin, Käyhkö esittelee.

Kaikki yleisimmät rahoitus- ja leasingvaihtoehdot

– Räätälöimme asiakkaillemme rahoituksen ja leasing ratkaisut varmasti kilpailukykyisin ehdoin. Yhteistyökumppanimme ovat luotettavia ja merkittäviä toimijoita alallaan, lisäksi meillä on myös oma huollot sisältävä K-Auto -huoltoleasing. Leasingsopimuksen loppuessa auton voi joko lunastaa itselleen tai luovuttaa pois. Sopimuksen kattavuus voidaan sopia aina yksityiskohtaisesti. Volkswagen Huolenpitosopimus on tarjolla myös koko mallistoon, jolloin auton käyttökulut voidaan budjetoida tarkasti myös yllättävien korjaustarpeiden varalta.

– Tervetuloa koeajolle, niin voit todeta itse Volkswagen hyötyautomallien ylivoimaisen ajomukavuuden, muistuttaa Käyhkö lopuksi.

www.porho.fi