Pyydä tarjous

Anglo Americanilla tehdään töitä vastuullisen kaivostoiminnan huipulla

Digipalvelut
14.12.2021 | Koulutus ja opiskelu

Tuotteemme ovat olennainen osa modernia elämää. Ympäri maailmaa sijaitsevissa kaivoksissamme tuotetut metallit mahdollistavat siirtymän kohti puhtaampaa, vihreämpää ja kestävämpää maailmaa ja vastaavat miljardien kuluttajien kasvaviin tarpeisiin. Kaiken toimintamme keskiössä ovat työntekijämme, jotka hyödyntävät innovatiivisia toimintatapoja ja uusimpia teknologioita, joilla löydämme uusia esiintymiä sekä louhimme, jalostamme, siirrämme ja myymme metalleja kestävästi ja turvallisesti.

Anglo Americanin suomalaisen tytäryhtiö AA Sakatti Mining Oy:n tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa kaivos Sodankylässä sijaitsevan Sakatin monimetalliesiintymän hyödyntämiseksi. Sakatti on ainutlaatuinen esiintymä, josta löytyy kaikkiaan seitsemän modernin ja vähähiilisyyteen siirtyvän yhteiskuntamme kannalta keskeistä metallia, kuten kuparia, nikkeliä, kultaa sekä platinaa.

Anglo Americanilla teemme töitä vastuullisen kaivostoiminnan huipulla. Tarjoamme ainutlaatuisia ja kansainvälisiä tehtäviä useiden eri alojen osaajille – meillä työskentelee niin geologeja, sosiologeja kuin taloushallinnon asiantuntijoitakin. Palkkaamme myös joka vuosi harjoittelijoita, jotka tukevat meitä esimerkiksi kenttätöissä. Lisäksi tarjoamme laajasti kehittymis- ja jatkokouluttautumismahdollisuuksia. Lue lisää toiminnastamme: finland.angloamerican.com.

Muita uutisia