Pyydä tarjous

TAKK palkittiin vastuullisuudesta

TAKKin toimialajohtaja Juha Jokinen ja kone- ja sähkötekniikan koulutuspäällikkö Jari Hietanen vastaanottivat Vuoden Verkostoteko 2023 -palkinnon.
TAKKin toimialajohtaja Juha Jokinen ja kone- ja sähkötekniikan koulutuspäällikkö Jari Hietanen vastaanottivat Vuoden Verkostoteko 2023 -palkinnon.
27.01.2023 | Koulutus ja opiskelu

Energiateollisuus ry myönsi Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKKille Vuoden Verkostoteko 2023 -palkinnon. Voittaja julkistettiin Verkosto-messuilla Tampereella 25.1.2023. Palkinnon teemana on tänä vuonna vastuullisuus.

- Vastuullisuutta on myös osaamisen lisääminen ja kehittäminen. Osaaminen lisää työn tehokkuutta, tuottavuutta, turvallisuutta ja mielekkyyttä, perusteli palkintoa Energiateollisuus Ry:n johtaja Janne Kerttula.

- TAKKin pitkäjänteinen työ koko sähköalan ja erityisesti sähköverkkoasennusten koulutuksessa sekä yhteistyö alan yritysten kanssa on alalla laajasti tunnettua ja tunnustettua.

- Panostukset TAKKin sähkökenttään eli sähköverkkoalan oppimisympäristöön mahdollistavat ainutlaatuisen harjoittelun turvallisessa oppimisympäristössä alalla, jossa turvallisuus on ykkösasia, Kerttula summasi.

TAKKin sähköverkkoalan harjoitteluympäristö, sähkökenttä, on rakentunut yhteistyössä alan yritysten kanssa. Kentällä päästään harjoittelemaan turvallisesti asennuksia, joita ei muualla voi harjoitella. Oppilaitokset ja yritykset ympäri Suomen hyödyntävät kenttää opetuksessa ja henkilöstön kouluttamisessa.

- Sähköalan oppimisympäristöjä on kehitetty monipuolisesti vuosien ajan. Viimeisimpänä sähkökentällä on otettu käyttöön sähköasema- ja voimajohtoasennusten sekä kunnossapidon oppimisympäristö kaksi vuotta sitten. Kiinteistösähkön harjoittelutilat uudistettiin viime vuonna, kertoo tekniikan toimialajohtaja Juha Jokinen TAKKista.

Oppimisympäristöjä ja koulutuksia kehitetään jatkossakin alan yritysten tarpeita kuunnellen ja yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

- Verkostoteko 2023 on hieno palkinto ja tunnustus yhdessä yritysten kanssa tehdystä työstä sähköalan koulutusten ja koulutusympäristöjen eteen, Jokinen iloitsee.

- Haluamme olla jatkossakin luotettava ja vastuullinen kumppani alan yrityksille.

Vastuullisuusteemaisen verkostoteon toimija noudattaa yhteiskuntavastuuta, varautuu tulevaan ja huomioi uusiutuvat energialähteet. Kolmannen kerran jaettavalla verkkoliiketoiminta-alan palkinnolla Tampereen Messut ja Energiateollisuus haluavat nostaa esille esimerkillisiä toimijoita vahvasti kasvavalta energia- ja tietoverkkotoimialalta.

Tulevaisuuden toimintakykyiset, kestävät ja kehittävät energia- ja tietoverkkoratkaisut hurmasivat kahden päivän mitalla Verkosto-messuilla. Verkoston teemana loisti älykäs ja vastuullinen verkosto, näkökulminaan toimintavarma verkosto, verkostot energiamurroksessa ja vastuullisuus.

Muita uutisia