Pyydä tarjous

TerveSos-koulutustapahtuma Lahden Sibeliustalolla

Digipalvelut
03.05.2022 | Sosiaali- ja kuntatalous

Sosiaali- ja terveysalan tapahtuma TerveSos 2022 järjestetään Lahdessa 24.-25.5.2022. Tapahtuman teemana on Kestävä hyvinvointi. Tapahtumaan odotetaan 800 alan asiantuntijaa, palveluiden suunnittelijaa ja päättäjää. Tapahtuman järjestää THL, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä ja Lahden kaupunki. Osallistua voi paikan päällä Lahdessa tai verkossa.

Tapahtumassa saat monipuolista tietoa eri puolilta Suomea ja tiedät mitä valtakunnallisesti suunnitellaan. Osallistumalla ymmärrät paremmin kokonaiskuvaa ja osaat suunnata työtäsi uudelleen.

Monipuolisissa seminaareissa aiheina mm. Ilmastonmuutos, kestävä kehitys ja hyvinvointialueet. Miten terveyspalvelujärjestelmä edistää ympäristövastuullisuutta ja kestävää kehitystä.

Miten lisätä työn imua sote-alalla?

Esiintymässä Jari Hakanen ja yli 70 muuta asiantuntijaa. Teemoja mm. Hyvinvointialueiden rahoitus, Mitä hyvinvointialueilla tulee tietää sosiaaliturvauudistuksesta, Palvelua ikäihmiselle, Perhekeskukset, Lapset ja nuoret eivät voi odottaa.

Ohjelmassa monipuolisia puheenvuoroja

Seminaarissa muun muassa uusi rahoitusmalli hyvinvointialueiden toimeenpanon näkökulmasta, puhujana muutosjohtaja Ville-Veikko Ahonen, valtiovarainministeriö.

Ilmastonmuutos, kestävä kehitys ja hyvinvointialueet, mukana asiantuntijat Suomen ympäristökeskuksesta, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymästä, ympäristöministeriöstä ja valtioneuvoston kansliasta.

Perhekeskukset ja kohtaamispaikat lasten, nuorten ja perheiden tukena sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksessa. Juontajana toimialajohtaja Mika Forsberg, sosiaali- ja perhepalvelut, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä.

Osallistu 1 tai 2 päiväksi: Paikalla tai etänä!

Ohjelmassa 15 seminaaria, monipuolinen näyttely ja iltajuhla. Tapahtumasta saat monipuolista tietoa eri puolilta Suomea ja tapaat kollegoja. 

Tervetuloa TerveSos-koulutustapahtumaan Lahden Sibeliustaloon!

Lisätietoja www.tervesos.fi