Valtakunnalliset lastensuojelupäivät 2021 järjestetään terveysturvallisesti

Facebook
01.10.2021 | Sosiaali- ja kuntatalous

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät järjestetään suunnitelmien mukaisesti ja vastuullisesti 5.–6.10.2021 Jyväskylän Paviljongissa sekä verkon välityksellä. Tapahtuman turvallisuudesta huolehditaan erityisen huolellisesti koronatartuntojen välttämiseksi.

Haluamme varmistaa, että osallistuminen tapahtumaamme on turvallista kaikille ja samalla järjestää lasten kanssa työskenteleville ammattilaisille mahdollisuuden kehittää osaamistaan sekä verkostoitua pandemiasta johtuneen tauon jälkeen.

Huolehdimme Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä® osallistujien terveysturvallisuudesta, noudatamme tarkasti viranomaisohjeita ja reagoimme tarvittaessa muuttuneisiin ohjeisiin. 

Minimoimme selkeällä ohjeistuksella kaikki osallistujiin ja puhujiin kohdistuvat terveysriskit. Kasvosuojien käytössä ja ruokailujen järjestämisessä noudatamme viranomaisten ohjeistuksia. Olemme huomioineet tarpeen turvaetäisyyksille ja pienentäneet osallistujien ja näytteilleasettajien määrää reilusti. Osallistujia tapahtumaan otetaan mukaan noin 800 henkeä, mikä on noin kaksi kolmasosaa määrästä, joka Paviljonkiin mahtuu normaalisti vastaavaan tapahtumaan. Suositamme, että osallistujillamme on joko täysi rokotesuoja tai negatiivinen koronatestitulos. THL:n riskiluokituksen mukaisesti tapahtuma sijoittuu pienen riskin ja pienen leviämispotentiaalin alueelle sekä osallistumisen että näyttelyalueen osalta.

Uuden edessä!

Valtakunnallisten lastensuojelupäivien teemana on tänä vuonna Uuden edessä. Uuden edessä ovat myös kaikki lasten kanssa työskentelevät ammattilaiset, joiden on nyt löydettävä parhaat mahdolliset toimintatavat, keinot ja käytännöt auttaa lapsia ja nuoria niin, että koronan varjo on heidän elämässään mahdollisimman pieni. Valtakunnalliset lastensuojelupäivät kannustavat miettimään, miten rakennamme turvallisen tulevaisuuden jokaiselle lapselle ja nuorelle. Uuden edessä vaaditaan uutta ajattelua, uudella tavalla toimimista ja rohkeutta luopua vanhasta.

Kuulemme lastensuojelupäivillä nuorten viestejä siitä, millä tavoin ja millä edellytyksillä voimme rakentaa parempaa lastensuojelua koronan jälkeen. Kokemuskirjastoa ei lastensuojelupäivillä tänä vuonna järjestetä.

Lisätietoa ohjelmasta ja käytännöistä saat tapahtuman sivuilta www.lastensuojelupaivat.fi.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä