Tervetuloa Rakenna ja Asu-messuille Kuopio-halliin 9.–10.4.2022

Facebook
03.03.2022 | Rakentaminen, Yrityselämässä tapahtuu

Itä-Suomen vanhin ja suurin rakennus- sisustusalan ammatti- ja yleisötapahtuma on suunnattu kaiken ikäisille. Messuilla on mukana runsaasti mielenkiintoisia yrityksiä eri aloilta.

Jokaiselle jotakin

Rakenna ja Asu-messut tarjoavat jokaiselle jotakin. Suunnitteletpa rakentamista tai remonttia tai haet vinkkejä sisustukseen. Suunnitellaanko taloyhtiössäsi remonttia, kiinnostaako asumisoikeusasunto oman kodin sijaan. Messuilla pääsee tutustumaan myös uusimpiin energiaratkaisuihin tai kierrätysvinkkeihin. Uusi ajankohta mahdollistaa myös uusien näyttelyasettajien osastot, kuten pihat ja puutarhat. Erikoisteemana tänä vuonna sähköautojen lataaminen omakotitaloissa ja taloyhtiöissä.

Turvallinen tapahtuma

Turvallisen messuvierailun ja kävijöiden viihtyvyyteen on panostettu aiempaa enemmän. Messuilla on helpompi liikkua ja esitellä tuotteita sekä palveluita. Välikäytävät on levennetty 4 metriin ja lähes kaikki osastot ovat kulmaosastoja. Tilaisuuden terveysturvallisuustoimissa noudatetaan tapahtuma-ajankohtana voimassa olevia säännöksiä, viranomaisohjeita ja määräyksiä.

Tervetuloa kokemaan innovatiivisia elämyksiä!

Lisätiedot & Messujen Järjestäjä:
Kuopion Näyttely Oy
www.kuopionnayttely.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia