Pyydä tarjous

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun International Business -kandidaattiohjelma avaa ovet maailmaan

Digipalvelut
27.11.2023 | Koulutus ja opiskelu

Jos tavoitteenasi on kansainvälinen tulevaisuus, esimerkiksi opiskelu tai työskentely ulkomailla, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun International Business -kandidaattiohjelma on juuri sinua varten. Kansainvälisesti suuntautunut kauppatieteiden kandidaatin tutkinto liiketoiminnan alalta avaa monenlaisia uramahdollisuuksia useilla aloilla ympäri maailman.

Aalto-yliopiston Mikkelin kampuksella järjestetyn ohjelman aikana liityt suomalaisten ja ulkomaisten opiskelijoiden muodostamaan tiiviiseen ja kansainväliseen yhteisöön. Opiskelukieli on englanti ja arvostetut professorit eri puolilta maailmaa tuovat kansainvälistä osaamista opetukseen. Opintoihin sisältyy lukukausi ulkomailla jossakin ohjelman lukuisista kumppaniyliopistoista eri puolilla maailmaa, ja tutkinnon suoritettuasi saat automaattisesti oikeuden jatkaa opintojasi yhdessä Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksen maisteriohjelmista.

Hakuaika tammikuussa 2024

International Business -kandidaattiohjelmaan haetaan korkeakoulujen kevään ensimmäisen yhteishaun hakuaikana 3.–17.1.2024.

Lisätietoa BScBA-ohjelmasta, hakumenettelystä ja valintaperusteista löytyy osoitteesta aalto.fi/studies/mikkeli

Instagram: @aaltomikkeli

Facebook: @BScBAMikkeli