Pyydä tarjous

Rejlersillä työntekijän annetaan kasvaa ja kehittyä ammatillisesti

Iida Saive
Iida Saive
02.12.2021 | Koulutus ja opiskelu

Suunnittelu- ja konsultointipalveluita sekä projektitoimituksia monialaiselle teollisuuden, energian, rakentamisen ja kiinteistöjen sekä infran asiakaskunnille tarjoava Rejlers tukee työntekijöidensä kasvua omien alojensa huippuosaajiksi. Yksi Rejlersin nuorista osaajista on Iida Saive, joka valmistui Turun AMK:sta energia- ja ympäristötekniikan insinööriksi ja nyt hän opiskelee Oulun yliopistossa ympäristötekniikan diplomi-insinööriksi.

Rejlersistä Saive kiinnostui työnantajana tutustuessaan yrityksen tarjoamiin monipuolisiin palveluihin.

– Kirjoittelin opinnäytetyötä ja mietin siinä samalla, että olisi kiva löytää joku oman alan työpaikka, joka tarjoaisi mahdollisimman monipuolisia ympäristöasioihin liittyviä työmahdollisuuksia. Näin Rejlersin työpaikkahakemuksen ja tutustuessani yritykseen, huomasin että se tarjoaa todella monipuolisia palveluita. Tämän seurauksena päätin hakea heille töihin, HSE Engineer Iida Saive kuvailee polkuaan Rejlersille.

Tällä hetkellä Saive toimii harjoittelijana erilaisissa prosessiriskianalyyseissä ja erityisesti Hazopeissa. Prosessiriskianalyyseissä arvioidaan taloudellisten ja prosessiturvallisuuteen liityvien riskien lisäksi mm. ympäristöriskejä.

– Olen ollut mukana myös ympäristövaikutusten arviointimenettelyssä sekä ympäristöluvan koostamisessa.

Saiven opinnot ovat vielä kesken. Valmistumisen jälkeen hän uskoo keskittyvänsä Rejlersillä entistä enemmän ympäristö- ja kestävän kehityksen liiketoiminnan palveluihin sekä näiden palveluiden kehittämiseen.

– Tälläkin hetkellä meillä on asiakkaita, joilla on ajankohtaisia tarpeita YVA menettelyille. Lisäksi Rejlers toimii asiakkaan ja viranomaistahojen välissä avustaen asiakkaita viemään läpi ympäristölupamenettelyjä useissa projekteissa. Uskon pääseväni paneutumaan niihin sekä kestävän kehityksen prosesseihin vielä enemmän tulevaisuudessa.

Rejlers rohkaisee työntekijöitään kehittämään osaamistaan

– Täällä annetaan mahdollisuus kehittää itseään, meillä pystyy kehittymään sekä työntekijänä että alan asiantuntijana. Tarjolla on todella paljon mahdollisuuksia osallistua erilaisiin projekteihin, joissa voi olla mukana vapaasti oman osaamisen ja kiinnostuksenkohteiden mukaan. On hyvin motivoivaa, että työ on todella monipuolista ja vaihtelevaa, Saive kiittelee tilanteestaan.

Rejlersissä on Saiveen mukaan myös hyvät etenemismahdollisuudet.

– Sen huomaa jo nyt, koska koko ajan pääsen tekemään enemmän ja vastuullisempaa työtä. Uskon että yliopistosta valmistuttuani mennään varmasti taas ihan uudelle tasolle.

Uskon että täällä on todella hyvät etenemismahdollisuudet, oman kiinnostuksen ja osaamisen rajoissa.

Ympäristöpuoli soveltuu innovatiivisille ja luovasti ajatteleville

– Ympäristöpuoli tarvitsee innovatiivista ihmistä, joka osaa ajatella luovasti ja ymmärtää kokonaisuuksia. Henkilöllä tulee olla kykyä tarkastella ongelmia ja halu löytää niihin soveltuvia ratkaisuita.

On tärkeää olla kiinnostunut ympäristöasioista sekä ympäristöasioihin liittyvästä kokonaisuudesta. Ympäristöala on todella laaja toimiala, joten sieltä löytyy varmasti kaikille jotain, Saive kuvailee.

Saive suosittelee Rejlersiä yrityksenä kaikille työn monipuolisuutta ja kehittymismahdollisuuksia arvostaville nuorille.

– Rejlers on yrityksenä ja työnantajana todella kannustava. Jos haluaa työpaikan, jossa on vaihtelevuutta, pääsee kehittymään ja pystyy kouluttautumaan sekä saa tietoa eri toimialoista, niin ehdottomasti kyllä suosittelen Rejlersiä. Täällä myös aidosti välitetään työntekijöistä ja huolehditaan heidän hyvinvoinnistaan. Toivon pääseväni mukaan kärkikahinoihin kehittämään meidän ympäristöpuolta.

Rejlers yrityksenä

Rejlers on insinööripalveluja vuodesta 1942 tarjoava pörssiyhtiö, joka työllistää yli 2400 työntekijää yli 80 toimistossa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Arabiemiirikunnissa. Rejlers tarjoaa asiakkailleen digitaalisia palvelu- ja projektiratkaisuja sekä konsulttipalveluita teollisuuden, energian, rakentamisen ja infrastruktuurin aloille. Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2020 oli noin 93 miljoonaa euroa. Suomessa Rejlers työllistää yli 1 000 työntekijää 21 paikkakunnalla.

www.rejlers.fi

Muita uutisia